Sandalmedžio aliejus

$35.00

Sandalmedžio aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija ir Ramiojo vandenyno salos
Botaninis pavadinimas: Baltasis santalas (lot. Santalum album).
Šeima: Santaliniai
INCI: Santalum album (Sandalwood) Oil
Kiti pavadinimai: Adenanthera pavonina, Baphia nitida, Eremophila mitchellii, Myoporum platycarpum, Osyris lanceolata, Osyris tenuifolia, sandalmedis
Naudojamos dalys: sandalmedžio medienos drožlės
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: Minkštas, šiltas, lengvas ir prabangus medienos kvapas
Spalva: bespalvis-baltai kreminis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Aiškus
Kategorija:

Aprašymas

Kaip išgaunamas sandalmedžio aliejus

Sandalmedžio aliejus išgaunamas iš sandalmedžio (santalas Album) šerdies drožlių, kurios buvo surinktos ir išdžiovintos tam tikru būdu.

Panaudojimas medicinoje

Sandalmedžio aliejus sėkmingai naudojamas šlapimo takų infekcijų, taip pat cistito (šlapimo pūslės uždegimas), ir artrito gydymui. Tarp daugybės gydomųjų šio puikaus aliejaus savybių labai svarbu paminėti natūralų šildantį efektą.

Sandalmedžio aliejus padeda kompleksiniame sauso kosulio, ryklės infekcijų, laringito, ir nervinių sutrikimų gydyme. Šis aliejus garsėja antiseptinėmis, sutraukiančiomis, skausmą malšinančiomis, ir tonizuojančiomis savybėmis.

Sandalmedžio aliejus puikiai mažina nervinę įtampą, malšina susierzinimą, sušildo žmogaus kūną  ir normalizuoja širdies ritmą. Sandalmedžio aliejus plačiai naudojamas manualinėje terapijoje daugelio simptomų, bet dažniausiai – nugaros skausmų, stuburo traumų pasekmių, ir sportinių traumų gydymui.

Natūralios Sandalmedžio aliejus kosmetikoje

Natūralios Sandalmedžio aliejus yra naudingas visų tipų odai: tiek sausai tiek ir riebiai odai, padeda kovoti su spuogais, odos senėjimu, maitina ir drėkina odą. Efektyviai naudojamas problematškos odos priežiūrai. Sandalmedžio aliejus tinka visiems odos tipams ir visų amžiaus grupių odos priežiūrai. Šis aliejus yra viena iš efektyviausių priemonių dehidratuotai ir suglebusiai odai gydyti ir odos raukšlėms lyginti.

Visame pasaulyje sandalmedžio aliejus gerai žinomas kaip saldus ir šiltas eterinis aliejus užburiantis turtingu ir skalsiu medienos aromatu. Neskiestas sandalmedžio aliejus gali būti naudojamas kaip kūno kvėpiklis. Šiuo aliejumi praturtinami prabangūs kvepalai, losjonai po skutimosi, kūno losjonai, ir daugybė kitų aukštos kategorijos kosmetikos produktų. Sandalmedžio aliejus padeda suminkštinti odą, ją stiprindamas ir atkurdamas naturalų odos drėgmės balansą.

Neskiestas ir tiesiogiai ant odos naudojamas sandalmedžio aliejus užtikrina tobulą liftingo efektą. Esant padidėjusiam jautrumui eteriniams aliejams, yra rekomenduojama skiesti sandalmedžio aliejų 1: 1 su jojoba (simondsijų aliejumi).

Sandalmedžio aliejus saugo nuo mimikos ir amžiaus raukšlių formavimosi ir lygina jau atsiradusias raukšles. Rekomenduojamas problematiškos odos priežiūrai, nes  gali sumažinti lokalizuotą odos išbėrimą, uždegimą ir niežulį. Apsaugo nuo randų formavimosi ir minkština jau susiformavusius negilius randus ir strijas. Sandalmedžio aliejus pasižymi sutraukiančiomis savybėmis.

Apsauga nuo žalingo saulės spindulių poveikio

Naudojamas kaip natūrali priemonė apsisaugoti nuo žalingų saulės spindulių poveikio. Sandalmedžio aliejus įeina i daugelio kosmetinių produktų, skirtų apsaugai nuo UV spindulių, sudėtį.

Kaip naudoti sandalmedžio aliejų

Sandalmedžio aliejus gali būti naudojamas kaip bazinis masažo aliejus; tepamas tiesiogiai ant odos; juo gali būti praturtinami kosmetikos produktai tokie kaip: ivairūs kremai, šampūnai, losjonai,balzamai,  kaukės ir kt.). Sandalmedžio aliejus naudojamas aromaterapijoje. Kompresų pavidalu sandalmedžio aliejus rekomenduojamas kvėpavimo takų ligų ir nugaros skausmų palengvinimui.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

125ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sandalmedžio aliejus”