Akcija!
 

Lubinų sėklų aliejus

$35.00$45.00

Lubinų sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Andų kalnai, Egiptas
Botaninis pavadinimas: Baltasis lubinas Lupinus Albus lot.
Šeima: Pupiniai
INCI: Lupinus Albus Seed Oil
Kiti pavadinimai:tarwi, chocho, Lupinus mutabilis, Lupinus jaimehintoniana, bluebonnets, quaker bonnets, الترمس .
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: Silpnas žemiškas
Spalva: Gelsvai auksinė
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Aiškus
Kategorija:

Aprašymas

Cheminė sudėtis ir nauda sveikatai

Lubinų sėklų aliejus turi aukštą maistinę vertę su sąlyginai mažu riebalų kiekiu. Jame yra skaidulų, baltymų ir biologiškai aktyvių junginių, kurie yra naudingi ir rekomenduojami vėžio, širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai. Dėl puikios baltymų kiekio koncentracijos lubinų sėklų aliejuje,jis pripažįstamas naudingu gerųjų baltymų šaltiniu, todėl idealiai tinka baltymų kokteilių ir kitų dietinės mitybos patiekalų praturtinimui.

Lubinų aliejus medicinoje

Įvairūs tyrimai parodė teigiamą kosmetikos produktų sudėtyje esančio lubinų aliejaus poveikį. Lubinų aliejus naudojamas kaip pagrindinis ingredientas skirtas pažeistos ir problematiškos, bei spuoguotos odos priežiūrai. Ypatingai stiprus lubinų aliejaus poveikis naudojant jį kaip natūralų apsaugos nuo laisvųjų radikalų antioksidantą , o taip pat kaip priemonę siekiant apsaugoti odą nuo žalingo UVA ir / arba B spindulų poveikio. Šis aliejus rekomenduojamas kaip priemonė, skirta ypatingai jautriai odai, kurios ląstelių struktūra jau buvo paveikta oksidacinio pažeidimo.

Farmacinė paskirtis

Lubinų sėklų aliejus gana dažnai yra naudojamos farmacijoje. Šiuo aliejumi praturtinami preparatai, skirti apsaugai nuo kenksmingų UV spindulių ir žalingo aplinkos poveikio. Lubinų sėklų aliejus įeina į praktiškai visų kosmetinių priemonių, skirtų senatvinių odos dėmių ir strazdanų šalinimui, sudėtį.

Kosmetinis panaudojimas

Naudojant gryną (neskiestą) lubinų sėklų aliejų gaunamas greitas odos skaistinimo ir šviesinimo poveikis, kas sėkmingai panaudojama šalinant senatvines odos dėmės ir strazdanas. Lubinų sėklų aliejų rekomenduojama naudoti  kaip naktinę kaukę – veido, kaklo ir iškirptės sričių odos priežiūrai. Lygiomis dalimis sumaišytas su simondsijų( jojoba) arba migdolų aliejumi, efektyviai ramina sudirgusią odą, mažina raukšles, taip pat drėkina ir maitina odą. Tam tikromis aplinkybėmis lubinų sėklų aliejus naudojamas kaip preparatas, skirtas apsaugai nuo UV spinduliuotės, ir infraraudonųjų spindulių žalingo poveikio. Lubinų sėklų aliejus dažnai sutinkamas regeneruojančių ir tonizuojančių kremų sudėtyje. Šis aliejus naudojamas kompleksinėje terapijoje lentigo prevencijai ir regresijai. Taip pat naudojamas labai stiprios koncentracijos maitinamųjų kremų, skirtų stipriai pažeistai odai,  gamyboje. Gana dažnai lubinų sėklų aliejus sutinkamas kremuose nuo raukšlių, taip pat kremuose skirtuose kovai su odos senėjimu, kremuose regeneruojančiuose pažeistą epidermį ir dermą, o taip pat apsauginiuose dieniniuose kremuose brandžiai odai. Mažais kiekiais įkomponuojamas į švelnių paakių ir lūpų kontūro kremų sudėtį, bei apsauginius-ilgalaikius lūpų dažus.

Strazdanos ir hiperpigmentacija

Lubinų sėklų aliejus yra plačiai naudojamas ir turi puikų poveikį šalinant strazdanas ir lentigo dėmes. Jis yra naudojamas neskiestas ir tepamas lokaliai,tiesiogiai ant pažeistos odos. Geriausias efektas išgaunamas naudojant  vietoj kremo (skirto senėjimui atitolinti) ir apsauginio dieninio kremo lūpoms ir paakių zonai, taip pat regeneraciniams ir apsauginiams lūpų balzamams.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

125ml, 200 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Lubinų sėklų aliejus”