масло мірри

$40.00$130.00

масло мірри

Ботанічна назва: Commiphora myrrha m
Синоніми: мирра, сомалійська мирра
Аромат: м’який, оксамитовий, але сильний
Частина рослини: смола
Інгредієнти: евгенол, лімонен, ціннамальдегід, крезол, міроловая кислота, пінен, кмин
Якість: 100% ефірне масло

Need Help? Contact Us via WhatsApp
50 ml
$40.00
125ml
$80.00
250 ml
$130.00
Очистити
Артикул: Невідомо Категорія:

Безкоштовна доставка по всьому світу для замовлень понад 350 доларів США

  • 30-денна гарантія повернення грошей
  • Замовте до 14:30 для відправки в той же день
Гарантований безпечний замовлення

Опис

масло мірри

Мірра вирощується в східних регіонах Африки. Масло мірри отримують шляхом перегонки з водяною парою з смоли дерева мірри. Смола виходить шляхом обрізки кори дерева. Масло мірри має здатність захищати від грибкового ураження, тому ще стародавні єгиптяни використовували його при бальзамуванні.

Миррове масло як ліки

Масло мірри – хороший засіб для загоєння ран. Його антисептичні та протизапальні властивості захищають від шкірних інфекцій. Масло мірри працює як антисептичний щит проти бактерій. В результаті його застосовують для екземи, таким чином запобігаючи подальші інфекції і роздратування і забезпечують цим швидкий процес загоєння. Зменшує набряклість і знімає біль при ударах і розтягненнях. Масло мірри вважається одним з найсильніших природних знеболюючих до відкриття опію. Його антибактеріальний ефект допомагає навіть при лихоманці.

Масло мірри в ароматерапії

Використання масла мірри в аромалампу допомагає зміцнити імунну систему. Його аромат розкривається і зменшує стрес. Це відмінне масло для зняття емоційної травми.

Мірра масло для парфумерії

Його теплий янтароподібний аромат є популярним ароматом для парфумерної промисловості при розробці різних ароматів.

Масло мірри для косметичної продукції

Завдяки своїм омолоджуючим  і зміцнюючим  властивостям, масло мірри є популярним маслом при виробництві антивікових продуктів для косметичної промисловості. Будучи ефективним антиоксидантом, масло мірри захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Його відносно високий вміст фураноідов утворює захисний екран від ультрафіолетового випромінювання і, таким чином, діє як сонцезахисний крем.

Миррове масло для гігієни порожнини рота

При регулярному використанні в якості засобу для полоскання рота масло мірри допомагає захистити рот завдяки антибіотичними властивостями, які корисні проти гінгівіту. Крім того, це ідеальний засіб від неприємного запаху з рота

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

, ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler