Natūralus aliejai

Grid List

Rodomi visi rezultatai: 13

-3%

Rukola sėklų aliejus

$39.00$77.00

$39.00$77.00Pasirinkti savybes

Rukola sėklų aliejus

$39.00$77.00

Rukola sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio regionas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji gražgarstė (lot. Eruca sativa)
Šeima: Bastutiniai
INCI: Eruca sativa Rucola (Rocket) seed oil
Kiti pavadinimai: rocket, roquette, eruca, rucoli, rugula, colewort, roquette, جرجير , arugula, Sėjamoji gražgarstė.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: Silpnas žemiškas
Spalva: Nuo geltonos iki žalios
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$77.00Pasirinkti savybes

-0% Pumpkin Seed Oil

Moliūgų sėklų aliejus

$40.00$77.00

$40.00$77.00Pasirinkti savybes

Moliūgų sėklų aliejus

$40.00$77.00

Moliūgų sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Šiaurės Amerika
Botaninis pavadinimas: Moliūgas (lot. Cucurbita)
Šeima: Moliūginiai
INCI: Pumpkin Seed, Virgin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Cucurbita pepo, Cucurbita maxima, pharm Semen Cucurbitae, Pepitas, Meksikos moliūgas, Cucurbitae peponis semen, Cushaw Seed, Pumpkin Seed, Nan Gua Zi, يقطين.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: intensyvus riešutų
Spalva: nuo tamsiai rausvai žalios iki tamsiai raudonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$77.00Pasirinkti savybes

Kviečių gemalų aliejus

$40.00$60.00

$40.00$60.00Pasirinkti savybes

Kviečių gemalų aliejus

$40.00$60.00

Kviečių gemalų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietvakarių Azija
Botaninis pavadinimas: Kvietys (lot. Triticum).
Šeima: Migliniai
INCI: Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil)
Kiti pavadinimai: Triticum aestivum, wheat oil, Triticum durum, Triticum aestivum Linn, جرثومة القمح
Naudojamos dalys: daiginti grūdai
Išgavimo metodas: mažos temperatūros ekstrahavimas
Kvapas: švelnus žemiškas
Spalva: gintarinė link rudos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$60.00Pasirinkti savybes

-0%

Helba aliejus

$40.00$100.00

$40.00$100.00Pasirinkti savybes

Helba aliejus

$40.00$100.00

Helba aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietryčių Europa, Šiaurės Afrika, Vakarų Azija
Botaninis pavadinimas: Vaistinė ožragė (lot. Trigonella foenum-graecum).
Šeima: Pupiniai
INCI: Hydrolyzed Trigonella Foenum-Graecum Seed Oil
Kiti pavadinimai: Bird’s Foot, Bockshornklee, Greek Hayseed, Goat’s Horn, Methi, Ožkaragė, kupranugarių žolė, graikininis šienas, Fénugrec, Foin grec, Graines de fénugrec, Sénegrain, Trigonelle, malaj. Kelabet, kin. Hu lu ba.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: specifinis sėkloms būdingas kvapas
Spalva: sodri geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$100.00Pasirinkti savybes

-3%

Lapinių salotų sėklų aliejus

$39.00$90.00

$39.00$90.00Pasirinkti savybes

Lapinių salotų sėklų aliejus

$39.00$90.00

Lapinių salotų sėklų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji salota (lot. Lactuca sativa).
Šeima: Astriniai
INCI: Lactuca sativa Lettuce seed Oil
Kiti pavadinimai: Locika salàt, Havesalat, Laitue cultivée, Salade, Grüner Salat, lattuga, abirako
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: švelnus žemiškas
Spalva: žalsvai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$90.00Pasirinkti savybes

-2%

Graikinių riešutų aliejus

$49.00$100.00

$49.00$100.00Pasirinkti savybes

Graikinių riešutų aliejus

$49.00$100.00

Graikinių riešutų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Persija, Anglija
Botaninis pavadinimas: Graikinis riešutmedis (lot. Juglans regia).
Šeima: Riešutmediniai
INCI: Juglans Regia (Walnut) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Tropical walnut (tropinis riešutas), Colombian walnut (kolumbinis riešutas), nogal, Ecuadorian walnut (ekvadoro riešutas), nogal Bogotano , جوز
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: intensyvus riešutų skonis
Spalva: Nuo geltonos link gintarinės
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$49.00$100.00Pasirinkti savybes

-0%

Sezamo sėklų aliejus

$25.00$50.00

$25.00$50.00Pasirinkti savybes

Sezamo sėklų aliejus

$25.00$50.00

Sezamo sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija
Botaninis pavadinimas: Sezamas (lot. Sesamum)
Šeima: Pedalijiniai
INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil
Kiti pavadinimai: beniseed, Gingelly, Simsim جلجلان , 芝麻, Harilik seesam, Sezam indyjski, Ajonjolí, indinis sezamas, vakarinis sezamas.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesiai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$50.00Pasirinkti savybes

Alyvuogių aliejus

$30.00

Alyvuogių aliejus

$30.00

Alyvuogių aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Azija ir Afrika
Botaninis pavadinimas: Europinis alyvmedis (lot. Olea europa)
Šeima: Alyvmediniai
INCI: Olea Europaea (Olive) Extra virgin Olive Oil
Kiti pavadinimai: Zeytun زيتون , maslina, oastre, 木犀榄, Olijf, Ölbaum Olivenbaum, オリーブ.
Naudojamos dalys: vaisiai
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus kartokas skonis
Spalva: žemiškai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Ricinos aliejus

$30.00$40.00

$30.00$40.00Pasirinkti savybes

Ricinos aliejus

$30.00$40.00

Ricinos aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Rytų Afrika ir Indija
Botaninis pavadinimas: Paprastasis ricinmedis (lot. Ricinus communis)
Šeima: Karpažoliniai
INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Carrapateiro, Krapata, lama palagi, Ricin, Wonderboom, Risiini, Läusebaum, Oudla, aceite de higuereta, kastorka.
Naudojamos dalys: Pupos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: specifinis skonis ir kvapas
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$30.00$40.00Pasirinkti savybes

-0%

Kokosų aliejus

$25.00$57.50

$25.00$57.50Pasirinkti savybes

Kokosų aliejus

$25.00$57.50

Kokosų aliejus dar vadinamas minkštos ir švytinčios odos ir sveikų plaukų garantu. Kokosų aliejus naudojamas plaukų ir odos priežiūrai, streso sumažinimui ir kaulų struktūros stiprinimui. Šis aliejus pasižymi antibakterinėmis, antioksidantinėmis, priešgrybelinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis ir tinka visų tipų odai.

$25.00$57.50Pasirinkti savybes

-2%

Morkų sėklų aliejus

$49.00$95.00

$49.00$95.00Pasirinkti savybes

Morkų sėklų aliejus

$49.00$95.00

Morkų sėklų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Europa ir Pietvakarių Azija
Botaninis pavadinimas: Daucus carota subsp. sativus L.
Šeima: Valgomoji morka (lot. Daucus carota var. sativa)
INCI: Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil
Kiti pavadinimai: bird’s nest, Queen Anne’s lace, Ceelwortel, 野胡罗卜, Carotte cultivée, carotte potagere, carotte, carotte commune, carotte douce, Möhre, morkov.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: kartokas žemės aromatas
Spalva: Geltona link šviesiai rudos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$49.00$95.00Pasirinkti savybes

Juodųjų sėklų aliejus

$40.00$83.00

$40.00$83.00Pasirinkti savybes

Juodųjų sėklų aliejus

$40.00$83.00

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji juodgrūdė (lot. Nigella sativa).
Šeima: Vėdryniniai
INCI: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil
Kiti pavadinimai: juodasis kmynas, juodgrūdė, fennel, nigella, nutmeg, romėniška kalendra, kalonji, Schwarzhuemmel, Charnushka, Kaladuru, kalondžis, etc.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: specifinis švelniai kartus
Spalva: šviesi link sodresnės geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$83.00Pasirinkti savybes

Linų sėmenų aliejus

$25.00$35.00

$25.00$35.00Pasirinkti savybes

Linų sėmenų aliejus

$25.00$35.00

Linų sėmenų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija
Botaninis pavadinimas: Sėjamasis linas (lot. Linum usitatissimum)
Šeima: Lininiai
INCI: Linum Usitatissimum Seed Oil
Kiti pavadinimai: Aceite de Linaza, Acide Alpha-Linolénique, Acide Gras Oméga 3, Acide Gras N-3, ALA, Aliviraaii, Alpha-Linolenic Acid, Alasi, Brown Flaxseed Oil, Brown-Seeded Flax Oil, Common Flax Oil, Echter Lein, Flachs, Flachssamen, Golden Flax Oil, Graine de Lin, Huile de Lin, Kattan, Keten, Lin, Lin Commun, Lin Oléagineux, Linho, Lino, Lino Comune, Lino Mazzese, Lino Usuale, Linseed Flax Oil, Linseed Oil, Linum crepitans, Linum humile, Linum usitatissimum, Malsag, Saatlein, Ta Ma, Tisii.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutinis žemės aromatas su žuvų taukų natomis
Spalva: nuo šviesiai gelsvos iki gintarinės
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$35.00Pasirinkti savybes