Akcija!

Juodųjų sėklų aliejus

$26.00$126.00

-40%

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius Kilmės šalis: Egiptas Botaninis pavadinimas: Sėjamoji juodgrūdė (lot. Nigella sativa). Šeima: Vėdryniniai INCI: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil Kiti pavadinimai: juodasis kmynas, juodgrūdė, fennel, nigella, nutmeg, romėniška kalendra, kalonji, Schwarzhuemmel, Charnushka, Kaladuru, kalondžis, etc. Naudojamos dalys: sėklos Išgavimo metodas: šaltas spaudimas Kvapas: specifinis švelniai kartus Spalva: šviesi link sodresnės geltonos Fizinė būklė: skystis Natūralus: Taip Grynumas: 100% ISO sertifikatas: sertifikuota

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis per „WhatsApp“
125 ml
$30.00 $26.00
200 ml
$40.00 $34.00
300 ml
$50.00 $43.00
500 ml
$80.00 $68.00
500ml + 500ml
$180.00 $108.00

Liko 9

1000 ml
$130.00 $111.00
1000 ml + 200 ml
$180.00 $126.00

Liko 8

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija:

Free worldwide shipping on all orders over $250

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Aprašymas

black seed liKaip tai veikia Daugybe tyrimų įrodė juodųjų sėklų aliejaus gebėjimą išvalyti orgnizmą nuo kenksmingų medžagų, kurios patenka iš aplinkos ir kaupiasi žmogaus organizme virškinimo proceso metu. Juodųjų sėklų poveikis žmogaus organizmui aiškinamas T-limfocitų skaičiaus ir aktyvumo padidėjimu. Mokslininkai lygina juodųjų sėklų poveikį su penkių stipriausių antibiotikų (ko- trimoxazole, gentamicin, ampicillin, tetraciklin, nalidikso rūgšties) poveikiu. Tačiau skirtingai nei antibiotikai juodųjų sėklų aliejus neturi bendro žalingo poveikio organizmui.

Susirgimų kategorijos

Juodųjų sėklų aliejus rekomenduojamas onkologinių ligų profilaktikai ir gydymui. Naudojamas kompleksiniame šių ligų gydyme: funkcinis kepenų nepakankamumas (hepatitas, cirozė); žarnyno ir dvylikapirštės žarnos ligos; reumatizmas; kaulų-raumenų sistemos ligos; virškinimo sutrikimai. Juodųjų sėklų aliejus pasižymi antibakterinėmis, priešgrybelinėmis, antivirusinėmis savybėmis. Pripažintas stipriausiu natūraliu produktu galinčiu sumažinanti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Juodųjų sėklų aliejus naudojamas cukrinio diabeto (I ir II tipo) gydymui nes reguliuoja cukraus kiekį kraujyje. Keletas tyrimų parodė juodųjų sėklų gebėjimą  pagerinti vyrų seksualinę funkciją ir užkirsti kelią prostatos disfunkcijai. Aliejus švelniai pašalina akmenis (iki 1 cm) iš inkstų ir šlapimo pūslės. Gydo kvėpavimo sistemos ligas: sinusitas, kosulys, astma, bronchinė astma, peršalimas, sinusitas, tonzilitas ir tt.  Juodųjų sėklų  aliejus yra plačiai naudojamas odos ligų ir visų tipų alergijos gydymui.

Kontraindikacijos

Vidinis juodųjų sėklų aliejaus vartojimas yra draužiamas nėštumo metu, taip pat žmonėms turintiems implantuotus vidinius organus.

Papildoma informacija

SvorisN/A
Flaschengröße

, , , , , ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Show reviews in all languages (3)

Būkite pirmas aprašęs “Juodųjų sėklų aliejus”

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler