Масло люпину

$25.00$40.00

Масло люпину

Бренд: Нефертіті натуральні масла і трави Доставка: розраховується при оформленні замовлення Країна походження: Середземноморський регіон, Анди, Єгипет. Ботанічна назва: Люпин (лат. Lupinus) Сімейство: Бобові INCI: масло насіння люпину (olea Lupinus) Інші назви: acıbakla, csillagfürt, лубін, lubinai, Wolfsbohne, الترمس, termis Використовувані компоненти: насіння Метод екстракції: холодний віджим Запах: Cлабо земної Зовнішній вигляд: жовтий Фізичний стан: рідина Натуральний: Так Однорідний: 100% Сертифікати: ISO, ГОСТ Р

(2 відгуків)
Need Help? Contact Us via WhatsApp
60 ml
$25.00
125ml
$40.00
Очистити
Артикул: Невідомо Категорія:

Безкоштовна доставка по всьому світу для замовлень понад 350 доларів США

  • 30-денна гарантія повернення грошей
  • Замовте до 14:30 для відправки в той же день
Гарантований безпечний замовлення

Опис

Масло насіння Люпина Переваги

Корисні властивості люпинового  масла обумовлені високим вмістом легкозасвоюваних білків, заліза, пептидів, вітамінів А, РР, Е. Масло люпину є потужним антиоксидантом, воно здатне активізувати імунні процеси в організмі, запобігає і зупиняє розвиток злоякісних утворень, знімає запалення.

Ефірна олія Люпина Властивості і застосування

Різні дослідження показують ефективність ефірного масла люпину в косметичному використанні. В якості основного активного інгредієнта масло люпину використовується в багатьох косметичних сумішах: антиоксидантних, антивікових, відбілюючих, засобах для захисту шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, а також в засобах для захисту від УФ-випромінювання

Масло Люпина для обличчя 

  Використовується в нерозбавленому вигляді натуральне масло люпину , освітлює і відбілює шкіру, допомагає усувати веснянки і пігментні плями. Масло насіння люпину рекомендують використовувати як нічну маску для шкіри обличчя, шиї, декольте, і рук. Змішавши з маслом жожоба або натуральним маслом мигдалю в рівних частинах, масло люпину заспокоює роздратовану шкіру, розгладжує зморшки, і зволожує шкіру. Масло люпину є ефективним антивіковим відходом для шкіри, розгладжує і підтягує на наявні зморшки; має антиоксидантні властивості і допомагає зберегти молодість і еластичність шкіри. Масло робить тон шкіри здоровим і рівним, застосовується для поліпшення кольору шкіри, позбавлення від її нездорової тьмяності. При регулярному використанні масла люпину, шкіра стає оксамитовою і матовою, особливо цей ефект сподобається тим, у кого жирний тип шкіри обличчя. Також можна застосувати для сухого типу шкіри, не робить подсушивающего ефекту, тільки матує

Масло Люпина для шкіри

Масло люпину сприяє швидкому загоєнню порізів, ранок, знімає запалення на шкірі, допомагає прибрати сліди від акне, вирівнює рельєф шкіри, перешкоджає її зневоднення. Після використання масла люпину, шкіра насичена активними компонентами, прекрасно зволожена і захищена від несприятливих зовнішніх чинників і агресивних елементів.

Ефірна олія люпину для волосся

Натуральне масло люпину містить всі необхідні поживні речовини для стимулювання зростання здорового волосся. Масло люпину покращує кровообіг і обмін речовин в клітинах волосяних цибулин, прискорюючи оновлення життєдіяльності функцій і запускаючи процес регенерації. Разом з тим воно проявляє зволожуючі, живильні і протизапальні властивості, попереджаючи сухість і допомагаючи нормальному функціонуванню волосяних фолікул, омолоджуючи шкіру голови. Масло стимулює ріст волосся, зменшує їх випадання, відчутно підвищує густоту волосяного покриву. Волосся відновлюються по всій довжині, стають більш слухняними, об’ємними і блискучими.

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

,

2 відгуки для Масло люпину

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Масло люпину”“

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler