Kokosų aliejus

$25.00$35.00

Kokosų aliejus dar vadinamas minkštos ir švytinčios odos ir sveikų plaukų garantu. Kokosų aliejus naudojamas plaukų ir odos priežiūrai, streso sumažinimui ir kaulų struktūros stiprinimui. Šis aliejus pasižymi antibakterinėmis, antioksidantinėmis, priešgrybelinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis ir tinka visų tipų odai.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis per „WhatsApp“
200 ml
$25.00
300 ml
$35.00
Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: , ,

Free worldwide shipping on all orders over $250

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Aprašymas

coconut li

Kaip tai veikia

Žemesnėje nei +25 laipsnių temperatūroje kokosų aliejus įgauna kietą vaško pavidalo konsistenciją. Tai sąlygoja jame esančios laurino ir miristo rūgštys. Patekęs ant žmogaus odos kokosų aliejus pradeda tirpti ir labai lengvai susigeria į odą, nepalikdamas riebalų pėdsakų. Kokosų aliejus puikiausiai reguliuoja odos drėgmės balansą. Riebiosios rūgštys, kurių gausu kokosų aliejuje, užkerta kelią drėgmės per odos poras praradimui. Kokosų aliejus idealiai minkština odą suteikdamas jai sveiką išvaizdą ir skaistumą.

Masažinis aliejus

Kokosų aliejus naudojamas kaip bazinis masažinis aliejus ir yra labai populiarus savo nepakartojamų drėkinamųjų ir aromaterapinių savybių dėka. Kokosų aliejus puikiai tinka viso kūno odos masažui. Efektyvus kaip pakaitalas drėkinančiam kremui, ypač tinka sausos odos priežiūrai. Kokosų aliejaus išorinis naudojimas gali padėti atitolinti senatvinius odos pakitimus ir saugo nuo degeneracinių odos audinių susirgimų.

Nuo antikos laikų žinoma grožio priemonė

Nuo neatmenamų laikų kokosų aliejus naudojamas odos ir plaukų priežiūrai. Savo plaukų priežiurai kokosų aliejų naudojančios moterys gali pelnytai girtis savo gražiais, sveikais ir puriais plaukais. Egipto karalienė Kleopatra gerai žinojo grožio paslaptis ir mėgstamiausiu jos grožio preparatu buvo būtent kokosų aliejus. Į savo įžymiąsias „grožio vonias“ ji pildavo asilės pieną ir kokosų aliejų. Tikima kad dėka šių komponentų jos oda buvo stangri ir minkšta.

Plaukų priežiūra

Reguliarus kokosų aliejaus naudojimas plaukų kaukės pavidalu apsaugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, cheminių preparatų naudojimo pasekmių, džiovinimo fenu žalingo poveikio. Kokosų aliejus padengia plaukus apsaugine plėvele, skurdamas plaukų laminavimo efektą ir taip pat saugo plaukų galiukus nuo šakojimosi.

Aliejus įdegiui

Kokosų aliejus yra naudojamas prieš priimant saulės vonias, tuo išgaunamas švelnus bronzinis odos atspalvis. Kokosų aliejus pasižymi lengvu apsaugos faktoriumi, saugančiu odą nuo kenksmingų spindulių poveikio. Po saulės vonių kokosų aliejus rekomenduojamas sudirgintos odos nuraminimui ir ilgesniam gražaus įdegio išlaikymui. Suteikia odai švelnų gražų bronzinį atspalvį ir saugo odą nuo išsausėjimo.

Kasdieninė odos priežiūra

Kokosų aliejus naudojamas kaip drėkinančio kremo pakaitalas viso kūno odai po vonios, dušo, pirties ir tepamas ant lengvai nusausintos odos. Puikiausiai drėkina ir maitina odą, ją suminkštindamas, kai tepamas ant dar drėgnos švarios odos. Kokosų aliejus puikiai tinka kosmetikos pašalinimui nuo odos.

Kaip naudoti kokosų aliejų

Daugeliui dar nebandžiusių naudoti kokosų aliejaus kai kurios jo komponentų savybės gali pasirodyti keistos ir nelabai priimtinos. Šalto klimato zonose kokoso aliejus paprastai turi kietą, panašią į sviestą konsistenciją. Tuo tarpu aukštoje temperatūroje kokoso aliejus yra skysto serumo pavidalo. Bet kokiai grožio procedūrai tereikia paimti atitinkamą kiekį kokosų aliejaus, nesvarbu kokios konsistencijos jis bebūtų, patrinti (pašildyti) delnuose ir tepti odą arba plaukus.

Papildoma informacija

SvorisN/A
Flaschengröße

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Show reviews in all languages (2)

Būkite pirmas aprašęs “Kokosų aliejus”

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler