Parduotuvė

Grid List

Rodomi visi rezultatai: 43

Kviečių gemalų aliejus

$40.00$60.00

$40.00$60.00Pasirinkti savybes

Kviečių gemalų aliejus

$40.00$60.00

Kviečių gemalų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietvakarių Azija
Botaninis pavadinimas: Kvietys (lot. Triticum).
Šeima: Migliniai
INCI: Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil)
Kiti pavadinimai: Triticum aestivum, wheat oil, Triticum durum, Triticum aestivum Linn, جرثومة القمح
Naudojamos dalys: daiginti grūdai
Išgavimo metodas: mažos temperatūros ekstrahavimas
Kvapas: švelnus žemiškas
Spalva: gintarinė link rudos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$60.00Pasirinkti savybes

-0%

Helba aliejus

$40.00$100.00

$40.00$100.00Pasirinkti savybes

Helba aliejus

$40.00$100.00

Helba aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietryčių Europa, Šiaurės Afrika, Vakarų Azija
Botaninis pavadinimas: Vaistinė ožragė (lot. Trigonella foenum-graecum).
Šeima: Pupiniai
INCI: Hydrolyzed Trigonella Foenum-Graecum Seed Oil
Kiti pavadinimai: Bird’s Foot, Bockshornklee, Greek Hayseed, Goat’s Horn, Methi, Ožkaragė, kupranugarių žolė, graikininis šienas, Fénugrec, Foin grec, Graines de fénugrec, Sénegrain, Trigonelle, malaj. Kelabet, kin. Hu lu ba.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: specifinis sėkloms būdingas kvapas
Spalva: sodri geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$100.00Pasirinkti savybes

-3%

Lapinių salotų sėklų aliejus

$39.00$90.00

$39.00$90.00Pasirinkti savybes

Lapinių salotų sėklų aliejus

$39.00$90.00

Lapinių salotų sėklų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji salota (lot. Lactuca sativa).
Šeima: Astriniai
INCI: Lactuca sativa Lettuce seed Oil
Kiti pavadinimai: Locika salàt, Havesalat, Laitue cultivée, Salade, Grüner Salat, lattuga, abirako
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: švelnus žemiškas
Spalva: žalsvai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$90.00Pasirinkti savybes

-0%

Migdolų aliejus

$35.00$100.00

$35.00$100.00Pasirinkti savybes

Migdolų aliejus

$35.00$100.00

Migdolų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Artimieji Rytai
Botaninis pavadinimas: Prunus amygdalus
Šeima: Erškėtiniai
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Kiti pavadinimai: amygdala L., iš graikų ἀμυγδαλή (amygdalē) (cf. amygdala), kataloniečių ametlla, prancūzų amande, Mandel or Knackmandel (vokiečių), mandorlo (medžio pavadinimas itališkai), mandorla (vaisius itališkai), amêndoa (portugalų), and almendra (ispanų).
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesi link sodresnės geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$35.00$100.00Pasirinkti savybes

-10% jojoba oils

Jojoba aliejus

$36.00$70.50

$36.00$70.50Pasirinkti savybes

Jojoba aliejus

$36.00$70.50

Jojoba aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietvakarinė Šiaurės Amerika
Botaninis pavadinimas: Kininė simondsija (lot. Simmondsia chinensis)
Šeima: Simondsijiniai
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Kiti pavadinimai: ožkos riešutas, elnio riešutas, kiaulės riešutėlis, laukinis riešutas, kavos uoga, pilkojo krūmo riešutas, tribriaunė pupa, ir t.t..
Naudojamos dalys: vaisius- tribriaunė pupelė
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: bekvapis
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$36.00$70.50Pasirinkti savybes

-0%

Lubinų sėklų aliejus

$35.00$49.00

$35.00$49.00Pasirinkti savybes

Lubinų sėklų aliejus

$35.00$49.00

Lubinų sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Andų kalnai, Egiptas
Botaninis pavadinimas: Baltasis lubinas Lupinus Albus lot.
Šeima: Pupiniai
INCI: Lupinus Albus Seed Oil
Kiti pavadinimai:tarwi, chocho, Lupinus mutabilis, Lupinus jaimehintoniana, bluebonnets, quaker bonnets, الترمس .
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: Silpnas žemiškas
Spalva: Gelsvai auksinė
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$35.00$49.00Pasirinkti savybes

-0%

Aloe Vera

$30.00$49.00

$30.00$49.00Pasirinkti savybes

Aloe Vera

$30.00$49.00

Aloe Vera.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius

Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: Aloe Vera lapų sultys, aromatiniai aliejai, organinis stabilizatorius.
Naudojimas: kosmetika; SPF 6
INCI: Aloe Barbadensis lapų sultys (ir)
Spalva: kreminė balta
Kvapas: šviežias citrusinių ir gėlių
Fizinė būklė: švelnios tekstūros neriebus kremas
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$30.00$49.00Pasirinkti savybes

-0%

Citrinžolės aliejus

$25.00$39.00

$25.00$39.00Pasirinkti savybes

Citrinžolės aliejus

$25.00$39.00

Cintrinžolės aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Kambodža, Vietnamas, Laosas, Indija, Šri Lanka, Birmos salos ir Tailandas
Botaninis pavadinimas: Citrinžolė (lot. Cymbopogon).
Šeima: Migliniai
INCI: Lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus) Oil Lemongrass oil
Kiti pavadinimai: lemon grass, lemongrass, barbed wire grass, šilkines smilgos, citronella žolė, cha de Dartigalongue, karštoji žolė, tanglad, hierba Luisa, gavati chahapati
Naudojamos dalys: antžeminė augalo dalis
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: intensyvus citrusinis aromatas su žemės natomis
Spalva: tamsiai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$39.00Pasirinkti savybes

-0% Pumpkin Seed Oil

Moliūgų sėklų aliejus

$40.00$77.00

$40.00$77.00Pasirinkti savybes

Moliūgų sėklų aliejus

$40.00$77.00

Moliūgų sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Šiaurės Amerika
Botaninis pavadinimas: Moliūgas (lot. Cucurbita)
Šeima: Moliūginiai
INCI: Pumpkin Seed, Virgin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Cucurbita pepo, Cucurbita maxima, pharm Semen Cucurbitae, Pepitas, Meksikos moliūgas, Cucurbitae peponis semen, Cushaw Seed, Pumpkin Seed, Nan Gua Zi, يقطين.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: intensyvus riešutų
Spalva: nuo tamsiai rausvai žalios iki tamsiai raudonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$77.00Pasirinkti savybes

-0%

Kokosų aliejus

$25.00$57.50

$25.00$57.50Pasirinkti savybes

Kokosų aliejus

$25.00$57.50

Kokosų aliejus dar vadinamas minkštos ir švytinčios odos ir sveikų plaukų garantu. Kokosų aliejus naudojamas plaukų ir odos priežiūrai, streso sumažinimui ir kaulų struktūros stiprinimui. Šis aliejus pasižymi antibakterinėmis, antioksidantinėmis, priešgrybelinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis ir tinka visų tipų odai.

$25.00$57.50Pasirinkti savybes

-2%

Morkų sėklų aliejus

$49.00$95.00

$49.00$95.00Pasirinkti savybes

Morkų sėklų aliejus

$49.00$95.00

Morkų sėklų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Europa ir Pietvakarių Azija
Botaninis pavadinimas: Daucus carota subsp. sativus L.
Šeima: Valgomoji morka (lot. Daucus carota var. sativa)
INCI: Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil
Kiti pavadinimai: bird’s nest, Queen Anne’s lace, Ceelwortel, 野胡罗卜, Carotte cultivée, carotte potagere, carotte, carotte commune, carotte douce, Möhre, morkov.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: kartokas žemės aromatas
Spalva: Geltona link šviesiai rudos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$49.00$95.00Pasirinkti savybes

Juodųjų sėklų aliejus

$40.00$83.00

$40.00$83.00Pasirinkti savybes

Juodųjų sėklų aliejus

$40.00$83.00

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji juodgrūdė (lot. Nigella sativa).
Šeima: Vėdryniniai
INCI: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil
Kiti pavadinimai: juodasis kmynas, juodgrūdė, fennel, nigella, nutmeg, romėniška kalendra, kalonji, Schwarzhuemmel, Charnushka, Kaladuru, kalondžis, etc.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: specifinis švelniai kartus
Spalva: šviesi link sodresnės geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00$83.00Pasirinkti savybes

-3%

Aliejų mišinys nuo reumatizmo

$39.00$100.00

$39.00$100.00Pasirinkti savybes

Aliejų mišinys nuo reumatizmo

$39.00$100.00

Aliejų mišinys nuo reumatizmo.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: Eukalipto aliejus, mairūno aliejus, juodųjų sėklų aliejus, pankolio aliejus, sandalmedžio aliejus, eteriniai aliejai.
Naudojimas: nuskausminantis; priešuždegiminis
INCI: Natūralių aliejų mišinys nuo reumatizmo
Spalva: nuo tamsiai žalios iki tamsiai gintarinės
Kvapas: šviežias medienos su mentolo natomis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$100.00Pasirinkti savybes

-0%

Aliejus plaukų priežiūrai

$25.00$49.00

$25.00$49.00Pasirinkti savybes

Aliejus plaukų priežiūrai

$25.00$49.00
Aliejus plaukų priežiūrai.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: rukola sėklų aliejus, juodųjų sėklų aliejus, argano aliejus, kviečių gemalų aliejus, eteriniai aliejai.
Naudojimas: kosmetika; plaukų priežiūra
INCI: natūralių aliejų mišinys plaukų priežiūrai
Spalva: tamsiai žalia link rudos
Kvapas: žemiškas su žolelių natomis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$49.00Pasirinkti savybes

-3%

Natūralių aliejų mišinys nuo raukšlių

$39.00$67.00

Natūralių aliejų mišinys nuo raukšlių.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: Argano aliejus, Jojobos aliejus, Migdolų aliejus, Kviečių gemalų aliejus, natūralūs eteriniai aliejai.
Naudojimas: kosmetika; anti-senėjimo, nuo raukšlių
INCI: odos anti-senėjimo natūralių aliejų mišinys
Spalva: tamsi geltona link gintarinės
Kvapas: žemiškas su švelniomis riešutų natomis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$67.00Pasirinkti savybes

-10%

Argano aliejus

$36.00$70.00

$36.00$70.00Pasirinkti savybes

Argano aliejus

$36.00$70.00

Argano aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Artimieji Rytai
Botaninis pavadinimas: Prunus amygdalus
Šeima: Erškėtiniai
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Kiti pavadinimai: amygdala L., iš graikų ἀμυγδαλή (amygdalē) (cf. amygdala), kataloniečių ametlla, prancūzų amande, Mandel or Knackmandel (vokiečių), mandorlo (medžio pavadinimas itališkai), mandorla (vaisius itališkai), amêndoa (portugalų), and almendra (ispanų).
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesi link sodresnės geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$36.00$70.00Pasirinkti savybes

Pelynas

$10.00

$10.00Daugiau

Pelynas

$10.00

Pelynas

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Eurazija
Botaninis pavadinimas: Pelynas Artemisia absinthium L.
Šeima: Astriniai
INCI: Artemisia vulgaris plant
Kiti pavadinimai: kartusis kietis, pilkasis pelūnas, metėlis, kartėlio žolė, ir kiti.
Naudojamos dalys: Antžeminė augalo dalis
Pakavimo metodas: 22/PAP
Kvapas: specifinis švelniai kartus
Skonis: kartokas
Spalva: žalsvai pilka
Fizinė būklė: natūralūs džiovinti augalai
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$10.00Daugiau

-0%

Vynuogių kauliukų aliejus

$30.00$45.00

$30.00$45.00Pasirinkti savybes

Vynuogių kauliukų aliejus

$30.00$45.00

Vynuogių kauliukų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Italija, Prancūzija, Ispanija, Rusija
Botaninis pavadinimas: vynuogė Vitis vinifera L.
Šeima: vynmedinių
INCI: Vitis Vinifera (Grape seed) oil
Kiti pavadinimai: Muscat, Vitis vinifera ,Vitis Vinefera (Grape) Seed Extract,Asma, Auzum, Domestic Grape, European Grape, Grape, Grape Vine, I’Nab, P’U T’Ao, P’U T’Ao Chiu, Raisin, Roseinekaerne, Tray, Vid, Vigne, Vine, Vite.
Naudojamos dalys: vynuogių kauliukai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: Silpnai saldus kvapas
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$30.00$45.00Pasirinkti savybes

Juodųjų sėklų medus

$0.00

Stirpina ir palaiko žmogaus imuninę sistemą, stiprina žmogaus organizmą. Saugo nuo ligų ir efektyviai naudojamas kompleksiniame daugelio ligų gydyme, o taip taip pat ivairiausių ligų profilaktikai.

$0.00Daugiau

black tea

Juodoji arbata

$14.00

Juodoji arbata

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Kinija
Botaninis pavadinimas: Camellia sinensis
Šeima: Kamelija
INCI: Camellia sinensis leaf
Kiti pavadinimai: 黑茶, arbatkrūmis, arbatmedis, assamica, chiornyi chai, شاي أسود , Orange Pekoe
Naudojamos dalys: rinktiniai lapeliai
Pakavimo metodas: 22/PAP
Kvapas: aromatingas
Skonis: sodrus
Spalva: džiovinti lapeliai tamsios spalvos
Fizinė būklė: natūralūs džiovinti augalai
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$14.00Daugiau

-3%

Aliejus intensyviam įdegiui

$40.00 $39.00

$40.00 $39.00Pasirinkti savybes

Aliejus intensyviam įdegiui

$40.00 $39.00

Aliejus intensyviam įdegiui.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: Jojobos aliejus, morkų sėklų aliejus, sandaļmedžio aliejus, eteriniai aliejai.
Naudojimas: kosmetika; SPF 12
INCI: natūralaus įdegio katalizatorius su lengva apsauga nuo žalingo saulės poveikio
Spalva: tamsi gintarinė
Kvapas: Riešutinis aromatas su ryškiomis žolelių natomis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$40.00 $39.00Pasirinkti savybes

Linų sėmenų aliejus

$25.00$35.00

$25.00$35.00Pasirinkti savybes

Linų sėmenų aliejus

$25.00$35.00

Linų sėmenų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija
Botaninis pavadinimas: Sėjamasis linas (lot. Linum usitatissimum)
Šeima: Lininiai
INCI: Linum Usitatissimum Seed Oil
Kiti pavadinimai: Aceite de Linaza, Acide Alpha-Linolénique, Acide Gras Oméga 3, Acide Gras N-3, ALA, Aliviraaii, Alpha-Linolenic Acid, Alasi, Brown Flaxseed Oil, Brown-Seeded Flax Oil, Common Flax Oil, Echter Lein, Flachs, Flachssamen, Golden Flax Oil, Graine de Lin, Huile de Lin, Kattan, Keten, Lin, Lin Commun, Lin Oléagineux, Linho, Lino, Lino Comune, Lino Mazzese, Lino Usuale, Linseed Flax Oil, Linseed Oil, Linum crepitans, Linum humile, Linum usitatissimum, Malsag, Saatlein, Ta Ma, Tisii.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutinis žemės aromatas su žuvų taukų natomis
Spalva: nuo šviesiai gelsvos iki gintarinės
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$35.00Pasirinkti savybes

Ricinos aliejus

$30.00$40.00

$30.00$40.00Pasirinkti savybes

Ricinos aliejus

$30.00$40.00

Ricinos aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Rytų Afrika ir Indija
Botaninis pavadinimas: Paprastasis ricinmedis (lot. Ricinus communis)
Šeima: Karpažoliniai
INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Carrapateiro, Krapata, lama palagi, Ricin, Wonderboom, Risiini, Läusebaum, Oudla, aceite de higuereta, kastorka.
Naudojamos dalys: Pupos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: specifinis skonis ir kvapas
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$30.00$40.00Pasirinkti savybes

-0%

Lazdyno riešutų aliejus

$25.00$69.00

$25.00$69.00Pasirinkti savybes

Lazdyno riešutų aliejus

$25.00$69.00

Lazdyno riešutų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Europa ir Vakarų Azija, nuo Britų salų į pietus iki Iberijos, Graikijos, Turkijos ir Kipro, į šiaurę iki centrinės Skandinavijos, centriniai Uralo kalnai, Kaukazas
Botaninis pavadinimas: lazdynas (lot. Corylus avellana).
Šeima: Beržiniai
INCI: Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Filbert, cobnut, Ліщина, Fındık, Leszczyna, фундук, 日本語: ハシバミ属
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$69.00Pasirinkti savybes

Doum

$10.00

$10.00Daugiau

Doum

$10.00

Doum

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Šiaurės Afrika; Aukštutinis Egiptas
Botaninis pavadinimas: Hyphaene thebaica
Šeima: Arekiniai arba palminiai 
INCI: Hyphaene thebaica palm fruits
Kiti pavadinimai: دوم, Dum palmė, sweet gingerbread, doom palm
Naudojamos dalys: džiovinti vaisiai
Pakavimo metodas: 22/PAP
Kvapas: salsvas duonos giros kvapas 
Skonis: švelniai saldus
Spalva: raudonai oranžinis vaisius 
Fizinė būklė: natūralūs džiovinti vaisiai
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$10.00Daugiau

Helba

$10.00

$10.00Daugiau

Helba

$10.00

Helba

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietryčių Europa, Šiaurės Afrika, Vakarų Azija
Botaninis pavadinimas: Vaistinė ožragė (lot. Trigonella foenum-graecum)
Šeima: Pupiniai
INCI: Hydrolyzed Trigonella Foenum-Graecum Seed Oil
Kiti pavadinimai: Bird’s Foot, Bockshornklee, Greek Hayseed, Methi, Ožkaragė, kupranugarių žolė, graikininis šienas, Fénugrec, Foin grec, Graines de fénugrec, Sénegrain, Trigonelle, malaj. Kelabet, kin. Hu lu ba
Naudojamos dalys: sėklos
Pakavimo metodas: 22/PAP
Kvapas: specifinis
Skonis: kartokai saldus
Spalva: geltona
Fizinė būklė: natūralios džiovintos sėklos
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$10.00Daugiau

Karkade

$6.00

$6.00Daugiau

Karkade

$6.00

Karkade arba Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) laikoma vienu iš tradicinių Egipto gėrimų. Karkade gėrimas plačiai žinomas kaip efektyvus kraujo spaudimo reguliatorius. Geriama karštos ir šaltos arbatos pavidalu ir abiem atvejais išlaiko nepakartojamą aromatą ir skonį. Turi lengvą raminantį efektą, taip pat rekomenduojama kaip skysčius varanti priemonė.

$6.00Daugiau

Citrinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Citrinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

Citrinų aliejus gerai žinomas kaip vienas iš veiksmingiausių natūralių antioksidantų, pasižymintis gebėjimu pašalinti toksinus iš viso žmogaus kūno imtinai. Efektyviai naudojamas visose aromaterapijos sferose. Stimuliuoja limfodrenažą, malšina troškulį, sugrąžina prarastas kūno jėgas ir jaunina organizmą. Šis aliejus naudojamas riebios odos priežiūrai.

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Citrinžolė

$6.00

Citrinžolės arbata gerai žinoma kaip nuostabus gaivinantis gėrimas ir efektyviausia priemonė nuotaikų sureguliavimui. Dar naudojama kaip kavos pakaitalas. Puikiai malšina galvos skausmą, šalina pykinimo simptomus. Padeda numalšinti kosulį, gydyti slogą, laringitą. Silpnina nuovargio jausmą ir mažina karščiavimą.

$6.00Daugiau

Granatų medus

$0.00

Energijos šaltinis. Pasižymi stipriomis antibakterinėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis ir palaiko glikogenų balansą. Padeda žmogaus organizmui apsisaugoti nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir šalina toksinus. Aktyvina raudonųjų kraujo kūnelių proliferaciją ir rekomenduojamas kompleksianiame anemijos gydyme.

$0.00Daugiau

Mairūno medus

$0.00

Mairūno medus pasižymi itin efektyviu poveikiu depresijos ir neurastenijos gydyme. Rekomenduojamas nemigos ir psichologinio pobūdžio nervinės sistemos sutrikimų gydymui. Pasižymi puikiomis priešgrybelinėmis ir antibakterinėmis savybėmis. Rekomenduojamas virusinių ir peršalimo ligų prevencijai ir gydymui.

$0.00Daugiau

-0%

Mairūno aliejus

$25.00$39.00

$25.00$39.00Pasirinkti savybes

Mairūno aliejus

$25.00$39.00

Mairūno aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Kipras ir Pietinė Turkija
Botaninis pavadinimas: Kvapusis mairūnas (lot. Origanum majorana).
Šeima: Notreliniai
INCI: Origanum majorana Leaf Oil
Kiti pavadinimai: majorane, laimės simbolis, laukinis mairūnas, prancūziškasis mairūnas, مردقوش
Naudojamos dalys: antžeminė augalo dalis
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: salsvas pušies su citrusinėmis-vaisinėmis natomis
Spalva: Nuo gelsvos iki tamsiai geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$39.00Pasirinkti savybes

Marmaria (beduinų arbata)

$10.00

Unikalus išskirtinai tiktai dykumoje sutinkamas augalas. Nuo neatmenamų laikų naudojamas daugelio ligų gydymui. Efektyvus pagalbininkas peršalimo ir virusinių ligų gydyme. Padeda sutrikus virškinamojo trakto veiklai, esant antsvoriui ir naudojamas kūno masės kontrolės programose.

$10.00Daugiau

Mėtų aliejus

$31.00$98.00

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Mėtų aliejus

$31.00$98.00

Mentha L. Eterinis mėtų aliejus pasižymi antiseptinėmis, tonizuojančiomis, stimuliuojančiomis, bei atsikosėjimą lengvinančiomis savybėmis. Palengvina kvėpavimą, malšina galvos skausmą. Naudojamas daugelio ligų prevencijai ir gydymui, tokių kaip: širdies ir kraujagyslių sistemos, kvėpavimo takų, nervų sistemos ir kt. Dar naudojamas kosmetologijoje ir masažinių priemonių gamybai.

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Moringa

$6.00

$6.00Daugiau

Moringa

$6.00

Gyvybės medis –  taip dažniausiai vadinama Moringa. Labai sveikatai naudingas augalas, kuris naudojamas daugybės ligų kompleksiniame gydyme, o taip pat daygelio ligų prevencijai. Pasižymi nesuskaičiujama daugybe maistinių ir gydomųjų savybių. Atstato organizmo energetinius resursus ir gerina bendrą organizmo būklę.

$6.00Daugiau

Alyvuogių aliejus

$30.00

Alyvuogių aliejus

$30.00

Alyvuogių aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Azija ir Afrika
Botaninis pavadinimas: Europinis alyvmedis (lot. Olea europa)
Šeima: Alyvmediniai
INCI: Olea Europaea (Olive) Extra virgin Olive Oil
Kiti pavadinimai: Zeytun زيتون , maslina, oastre, 木犀榄, Olijf, Ölbaum Olivenbaum, オリーブ.
Naudojamos dalys: vaisiai
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus kartokas skonis
Spalva: žemiškai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Apelsinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Apelsinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

Citrus sinensis L. Feel the magical aroma of „paradise apples“, that’s how the orange fruits were called in ancient times. Most of all is popular because of its antidepressant and aphrodisiacal properties on human nervous system.

$31.00$98.00Pasirinkti savybes

Ramunėlių aliejus

$45.00$95.00

$45.00$95.00Pasirinkti savybes

Ramunėlių aliejus

$45.00$95.00

Tai pats švelniausias aromaterapijoje naudojamas aliejus. Rekomenduojamas jautrios veido ir kūno odos, bei plaukų priežiūrai. Lyginant su daugybe raminantį ir atpalaiduojantį poveikį turinčių aliejų, ramunėlių aliejus pripažįstamas vienu iš veiksmingiausių. Paisižymi ypatingai veiksmingomis antiseptinėmis, raminančiomis, bei minkštinančiomis savybėmis, kurių dėka puikiai žinomas ir plačiai naudojamas praktiškai visose natūralios medicinos srityse.

$45.00$95.00Pasirinkti savybes

Sandalmedžio aliejus

$35.00$50.00

$35.00$50.00Pasirinkti savybes

Sandalmedžio aliejus

$35.00$50.00

Sandalmedžio aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija ir Ramiojo vandenyno salos
Botaninis pavadinimas: Baltasis santalas (lot. Santalum album).
Šeima: Santaliniai
INCI: Santalum album (Sandalwood) Oil
Kiti pavadinimai: Adenanthera pavonina, Baphia nitida, Eremophila mitchellii, Myoporum platycarpum, Osyris lanceolata, Osyris tenuifolia, sandalmedis
Naudojamos dalys: sandalmedžio medienos drožlės
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: Minkštas, šiltas, lengvas ir prabangus medienos kvapas
Spalva: bespalvis-baltai kreminis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$35.00$50.00Pasirinkti savybes

-3%

Rukola sėklų aliejus

$39.00$77.00

$39.00$77.00Pasirinkti savybes

Rukola sėklų aliejus

$39.00$77.00

Rukola sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio regionas
Botaninis pavadinimas: Sėjamoji gražgarstė (lot. Eruca sativa)
Šeima: Bastutiniai
INCI: Eruca sativa Rucola (Rocket) seed oil
Kiti pavadinimai: rocket, roquette, eruca, rucoli, rugula, colewort, roquette, جرجير , arugula, Sėjamoji gražgarstė.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: Silpnas žemiškas
Spalva: Nuo geltonos iki žalios
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$39.00$77.00Pasirinkti savybes

-0%

Sezamo sėklų aliejus

$25.00$50.00

$25.00$50.00Pasirinkti savybes

Sezamo sėklų aliejus

$25.00$50.00

Sezamo sėklų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Indija
Botaninis pavadinimas: Sezamas (lot. Sesamum)
Šeima: Pedalijiniai
INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil
Kiti pavadinimai: beniseed, Gingelly, Simsim جلجلان , 芝麻, Harilik seesam, Sezam indyjski, Ajonjolí, indinis sezamas, vakarinis sezamas.
Naudojamos dalys: sėklos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesiai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$25.00$50.00Pasirinkti savybes

Aliejus sveikam įdegiui

$40.00

Aliejus sveikam įdegiui.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Egiptas
Botaninė sudėtis: Sezamo sėklų aliejus, migdolų aliejus, jojobos aliejus, argano aliejus, pačiulių aliejus, eteriniai aliejai.
Naudojimas: kosmetika; SPF 12
INCI: Aliejų mišinys sveikam įdegiui
Spalva: gintarinė
Kvapas: šviežias citrusinių ir gėlių su riešutinėmis natomis
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

-2%

Graikinių riešutų aliejus

$49.00$100.00

$49.00$100.00Pasirinkti savybes

Graikinių riešutų aliejus

$49.00$100.00

Graikinių riešutų aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Persija, Anglija
Botaninis pavadinimas: Graikinis riešutmedis (lot. Juglans regia).
Šeima: Riešutmediniai
INCI: Juglans Regia (Walnut) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Tropical walnut (tropinis riešutas), Colombian walnut (kolumbinis riešutas), nogal, Ecuadorian walnut (ekvadoro riešutas), nogal Bogotano , جوز
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: intensyvus riešutų skonis
Spalva: Nuo geltonos link gintarinės
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

$49.00$100.00Pasirinkti savybes