Akcija!
 

Argano aliejus

$25.00$36.00

Argano aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Artimieji Rytai
Botaninis pavadinimas: Prunus amygdalus
Šeima: Erškėtiniai
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Kiti pavadinimai: amygdala L., iš graikų ἀμυγδαλή (amygdalē) (cf. amygdala), kataloniečių ametlla, prancūzų amande, Mandel or Knackmandel (vokiečių), mandorlo (medžio pavadinimas itališkai), mandorla (vaisius itališkai), amêndoa (portugalų), and almendra (ispanų).
Naudojamos dalys: riešutai
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus riešutų
Spalva: šviesi link sodresnės geltonos
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Aiškus
Kategorija:

Aprašymas

Sudėtis ir privalumai

Tarp gausios augalinių aliejų įvairovės argano aliejus pasižymi didžiausiu vitamino E kiekiu (triskart didesniu nei alyvuogių aliejus), karotinoidais (vitaminas A), oleino ir linolio riebalinėmis rūgštimis (omega-9, omega-6). Argano aliejus taip pat turtingas: palmitino-13-16%, stearino 6-8%, ir ferulo rūgštimis; polifenoliais, fitosterolais, triterpeno alkoholiu. Galingas gamtinis antioksidantas skvalenas, esantis argano aliejaus sudėtyje, užtikrina žmogaus odai tvirtą apsaugą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Kaip tai veikia

Reguliarus išorinis argano aliejaus naudojimas gerina krajotaką ir mikrocirkuliaciją poodiniame rieblų sluoksnyje, kas savo ruožtu pagreitina odos ląstelių proliferaciją šitaip padėdamas odai išlikti jaunai, sveikai ir priduodamas odai ypatingo žavesio. Taip pat argano aliejus puikiausiai stimuliuoja granuliavimo ir epitelio atsinaujinimo procesus, tuo pagreitindamas odos įtrūkimų gijimą.

Jūsų odos sveikata

Argano aliejus pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir ypatingai rekomenduojamas kompleksiniam odos ligų gydymui. Naudoti argano aliejų neskiestą arba veido kaukių pavidalu rekomenduojama kaip viena is procedūrų kompleksiniam šių ligų gydymui: grybelinis dermatitas, psoriazė (žvynelinė), atopinis dermatitas, egzema, aknė, dilgėlinė. Argano aliejus pagreitina natūralų odos regeneracijos procesą, stimuliuja granuliacijos ir epitelizajos procesus tuo pagreitindamas pažeistos odos gijimą. Pasižymi baktericidinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, normalizuoja riebalinių liaukų sekreciją ir labai dažnai yra naudojamas kompleksiniame aknės gydyme.

Odos jaunystė

Argano aliejus puikiai susigeria į odą nepalikdamas lipnumo jausmo ir riebalų pėdsakų. Skatindamas natūralų ląstelių atsinaujinimą ir pagreitindamas pažeistos odos granuliavimo procesus argano aliejus žymiai pailgina odos jaunystę. Argano aliejus pristabdo priešlaikinį odos senėjimą ir raukšlių bei pigmentinių dėmių atsiradimą.

Gydomasis masažas

Ypatingi komponentai esantys argano aliejaus sudėtyje gerina kraujo limfos tekėjimą, poodinių riebalinių ląstelių kraujo apykaitos cirkuliaciją, todėl argano aliejus naudojamas kaip vienas iš stipriausių gydomųjų masažinių aliejų sudedamujų komponentų. Argano aliejus rekomenduojamas anticeliulitiniam masažui.

Plaukų priežiūra

Argano aliejus puikiai tinka pažeistų, trapių ir silpnų plaukų priežiūrai. Stabdo plaukų galiukų šakojimąsi. Atstato pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems sveiką blizgesį, minkština ir maitina plaukus. Argano aliejus saugo plaukus nuo žalingo aplinkos ir cheminių preparatų poveikio. Argano aliejus naudojamas alopecijos (židininio plaukų slinkimo) ir riebalinės seborėjos kompleksiniame gydyme.

Gražūs ir stiprūs nagai

Argano aliejus stiprina nago plokštelę. Reguliarus išorinis argano aliejaus naudojimas tepant tiesiogiai ant nago plokštelės ir kutikulos (apynagės odelių) skatina trapių ir pažeistų nagų gydymą.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

30 ml, 60 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Argano aliejus”