Akcija!
 

Ricinos aliejus

$30.00$36.00

Ricinos aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Rytų Afrika ir Indija
Botaninis pavadinimas: Paprastasis ricinmedis (lot. Ricinus communis)
Šeima: Karpažoliniai
INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Kiti pavadinimai: Carrapateiro, Krapata, lama palagi, Ricin, Wonderboom, Risiini, Läusebaum, Oudla, aceite de higuereta, kastorka.
Naudojamos dalys: Pupos
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: specifinis skonis ir kvapas
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Nėra sandėlyje
Aiškus

Not Available Online

Kategorija:

Aprašymas

Žarnyno valymas

Ricinos aliejus yra naudojamas kaip laisvinamoji priemonė žarnyno valymui. Gan dažnai šis aliejus yra naudojamas medicinoje kaip natūralus preparatas prieš operaciniam žarnyno valymui, kai cheminiai preparatai šiai procedūrai atlikti yra nerekomenduojami.  Padeda esant vidurių užkietėjimui, tačiau nerekomenduojama vartoti esant lėtiniam vidurių užkietėjimui (obstipacija), enterokolitui, ar storosios žarnos uždegimui. Išoriškai ricinos aliejus retais atvejais naudojamas gimdos kaklelio erozijos, hemorojaus, analinės angos įtrūkimų gydymui.

Išorinis naudojimas

Vis dažniau ricinos aliejus naudojamas manualinėjė terapijoje, nes pasižymi puikiomis uždegimų malšinimo savybėmis. Gali sumažinti sanarių tinimą ir kraujagyslių išsiplėtimą. Švelniais sukamaisiais judesiais lengvai įmasažuotas į odą ricinos aliejus malšina sanarių skausmą ir pagerina lankstumą. Kompresai ir aplikacijos su ricinos aliejumi taip pat naudojami esant šiems simptomams: mėšlungis, nugaros traumos, sanarių ligos. Ricinos aliejus yra puikiausia priemonė suragėjusios, dehidratacijos pažeistos odos gydymui ir yra naudojamas kojų, kelių, alkūnių odai, taip pat odai pažeistai psoriazes. Ricinos aliejus atstato pažeistų plaukų struktūrą, stimuliuoja plaukų augimą ir saugo plaukus nuo priešlaikinio žilimo. Ricinos aliejus puikiausiai maitina blakstienas, antakius ir skatina jų augimą.

Atsargumo priemonės

Ricinos aliejus yra veiksmingas kaip vidurius laisvinanti priemonė, kurios pagrindinė veiksmų kryptis koncentruota plonosiose žarnose stimuliuojant lubrikacinį žarnyno išvalymą. Tačiau tai nėra visais atvejais tinkamiausias gydymas, nes jis gali sukelti skausmingus spazmus, išmatų nelaikymą ir viduriavimą.

Sveika oda

Išoriškai naudojamas ricinos aliejus gali būti naudingas kompleksiniame šių ligų gydyme kaip: keratozė, kontaktinis dermatitas, gilūs odos įtrūkimai, taip pat grybelinių ir virusinių (papiloma) odos ligų simptomų mažinimui. Ricinos aliejuje esanti ricinoleino rūgštis paspartina kitų komponentų įsisavinimą per odą. Ricinos aliejus naikina aknę, mažina odos infekcijas ir lėtina randų formavimąsi.

Plaukų priežiūra

Ricinos aliejus pasižymi daugeliu puoselėjančių ir gydančių savybių todėl yra dažnai naudojamas plaukų, blakstienų ir antakių priežiūrai. Plaukų kaukės praturtintos ricinos aliejumi sugrąžins plaukams prarastą minkštumą ir žvilgesį. Ricinos aliejaus terapija stabdo plaukų slinkimą ir yra puiki priemonė pažeistos plaukų struktūros atstatymui.

Rekomenduojama plaukų kaukę panaudoti  20 minučių prieš galvos plovimą.

Nerekomenduojama vidiniam naudojimui nėštumo ir žindymo metu.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

200 ml, 300ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Ricinos aliejus”