Alyvuogių aliejus

$30.00

Alyvuogių aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Viduržemio jūros regionas, Azija ir Afrika
Botaninis pavadinimas: Europinis alyvmedis (lot. Olea europa)
Šeima: Alyvmediniai
INCI: Olea Europaea (Olive) Extra virgin Olive Oil
Kiti pavadinimai: Zeytun زيتون , maslina, oastre, 木犀榄, Olijf, Ölbaum Olivenbaum, オリーブ.
Naudojamos dalys: vaisiai
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: švelnus kartokas skonis
Spalva: žemiškai geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Nėra sandėlyje
Aiškus

Not Available Online

Kategorija:

Aprašymas

Privalumai

Alyvuogių aliejus yra puikiai žinomas ir naudojamas visų pasaulio šalių virtuvėse. Teigiama, kad antioksidantų kiekis alyvuogių aliejuje yra didesnis, nei bet kuriame kitame augaliniame aliejuje. Tyrimai parodė, kad reguliarus alyvuogių aliejaus vartojimas užtikrina krūties, prostatos, endometrijos, ir virškinamojo trakto onkologinių ligų profilaktiką ir mažina kai kurių gerybinių ir netgi piktybinių auglių atsiradimą ir plėtimąsi.

Alyvuogių aliejus medicinoje

Tyrimai parodė, kad reguliarus alyvuogių aliejaus vartojimas gali sumazinti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Taip pat reguliarus šio aliejaus vartojimas gali turėti įtakos reguliuojant sistolinį ir diastolinį kraujo spaudimą, palaikydamas jį normos ribose. Alyvuogių aliejus rekomenduojamas diabetikams, kaip idealus ir labiausiai tinkamas dietinis produktas, padedantis reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir padidindamas jautrumą insulinui. Gan dažnai alyvuogių aliejus naudojamas osteoporozės gydyme, nes reguliarus jo vartojimas padeda organizmui geriau pasisavinti kalcį, o tai turi įtakos kaulų mineralizacijai ir kalcifikacijai (kaulų stiprinimui).

Sudėtis

Alyvuogių aliejus ypatingai turtingas polinesočiosiomis riebalų rūgštimis ir polifenoliais. Kaip žinoma mononesočiosios riebalų rūgštys (ypač oleino rūgštis) turi ypač reikšmingą vaidmenį vėžio prevencijai, todėl  ženkliai sumažina riziką susirgti krūties vėžiu. Be to, alyvuogių aliejus kupinas įvairių vertingų antioksidantų, kurie nerandami (ar tik labai mažais kiekiais randami) kituose augaliniuose aliejuose. Alyvuogių aliejus- tai puiki sočiųjų riebalų rūgščių ir nesočiųjų riebalų rūgščių kompozicija , turinti neįkainuojamą poveikį širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai ir gydymui.

Alyvuogių aliejus kosmetologijoje

Alyvuogių aliejus yra vienas iš dažniausiai naudojamų kosmetikos pramonėje. Plačiai taikomas natūralių aliejų mišinių odos ir plaukų priežiūrai gamyboje. Įeina į nesuskaičiuojamos daugybės kosmetinių produktų sudėtį: losjonai, šampūnai, kremai akių sričiai, veidui ir kūnui, valikliai skirti veidui ir kūnui. Alyvuogių aliejus yra naudojamas natūralaus muilo gamyboje. Alyvuogių aliejus yra turtingas vitaminais A ir E, kurie užtikrina jaunatvišką ir skaisčią odą. Sodrus ir švelnus alyvuogių aliejus puikiai maitina veido, kaklo, dekolte bei viso kūno odą, ją išlygindamas ir puoselėdamas. Unikalios sudėties dėka alyvuogių aliejus neužkemša odos porų, bet drėkina odą ir palaiko odos ląstelėse reikiamą kiekį drėgmės.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

300ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Alyvuogių aliejus”