Aanbieding!

Sandelhout Olie

$30.00$42.50

-15%

Merk: Nefertiti for natural oils and herbs
Land van herkomst: Egypte
Botanische naam: Santalum ِِAlbum
Familienaam: Santalum
INCI: Santalum album (sandelhout) olie
Andere namen: Madenanthera pavonina, Baphia nitida, Eremophila mitchellii, Myoporum platycarpum, Osyris lanceolata, Osyris tenuifolia
Gebruikte delen: spanen gesneden uit het kernhout
Extractiemethode: stoomdestillatie
Toepassing: cosmetisch
Geur: zoet, rijk, warm houtachtig
Uiterlijk: kleurloos tot roomwit
Fysische toestand: vloeibaar
Natuurlijk: ja
Zuiverheid: 100% puur
Certificaten: ISO, COA & MSDS
Verzending: berekend bij het afrekenen

Need Help? Contact Us via WhatsApp
125 ml
$35.00 $30.00
250 ml
$50.00 $42.50
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Beschrijving

Eigenschappen van Sandelhout Etherische Olie

Etherische olie van sandelhout heeft verschillende therapeutische eigenschappen, het ontspannende effect is wel een van de belangrijkste. Natuurlijke sandelhout olie kalmeert het zenuwstelsel, verlicht prikkelbaarheid, vermindert angst en paniekaanvallen. Het verlicht stress, geeft rust en positieve gedachten. Opname van sandelhout olie door de huid, zorgt dat het samenwerkt met enzymen en hormonen in het lichaam, waardoor het centrale zenuwstelsel wordt gestimuleerd.

Essentiële olie van sandelhout wordt veel gebruikt bij de complexe behandeling van droge hoest, keelirritatie, laryngitis, verlicht de symptomen van bronchitis en astma. In deze gevallen wordt sandelhout olie toegepast door stoom-inhalatie of borstmassage. Natuurlijke sandelhout olie heeft een verwarmend effect en normaliseert de hartslag. Sandelhout olie wordt veel gebruikt in manuele therapie, als pijnstiller en ontspannend middel, en helpt ook bij reuma, rugpijn en diverse gewrichtspijnen.

Sandelhout olie voor de huid

Natuurlijke sandelhout olie is een van de beste natuurlijke oliën die wordt aanbevolen voor zowel de droge als de vette huid, omdat het helpt bij het bestrijden van acne en de huid geneest en hydrateert, kalmeert en verzacht, irritatie en ontsteking verlicht. Vanwege zijn antiseptische, ontstekingsremmende en bacteriedodende eigenschappen is het onmisbaar in de effectieve strijd tegen acne. Sandelhout olie is geschikt voor alle huidtypes, maar wordt het meest gebruikt voor een droge, beschadigde huid en diepe rimpels.

Natuurlijke sandelhout olie verzacht de huid, waardoor het vermogen om vocht vast te houden wordt vergroot en hersteld, en de elasticiteit van de huid wordt hersteld. Natuurlijke sandelhout olie heeft een krachtig anti-verouderingseffect – het verbetert de huidskleur, verfrist, elimineert slapheid en is onmisbaar bij de verzorging van het ovaal van het gezicht. Het bestrijdt droogheid, ruwheid en ontsteking van de huid, herstelt de elasticiteit van de huid en verbetert de doorbloeding en stevigheid van de huid. Bij topisch gebruik kan het plaatselijke huiduitslag, huidontsteking en jeuk verlichten; strijk ondiepe littekens glad. Verwijdert overmatige vettigheid van de huid en reguleert de talgproductie.

Toepassing van sandelhout etherische olie

De warme en rijke houtgeur van natuurlijke etherische olie van sandelhout staat wereldwijd bekend als zoete geur voor het lichaam en wordt vaak gebruikt als ingrediënt in geuren, parfums, aftershaves en vele schoonheidsproducten. Onverdunde sandelhout olie kan rechtstreeks op de huid worden aangebracht, maar het heeft de voorkeur om het te verdunnen met jojoba-olie of een andere cosmetische olie.

Sandelhout etherische olie voor massage

Essentiële olie van sandelhout is ook een van de beste basisoliën voor massage, vooral vanwege het natuurlijke verwarmende effect. Voor massage kan etherische olie van sandelhout worden gebruikt als basisolie, rechtstreeks op de huid worden aangebracht en ook worden toegevoegd aan verschillende massageoliën of massagelotions.

Topische toepassingen met sandelhout olie kunnen hoest helpen verlichten wanneer deze olie rechtstreeks op de borst wordt aangebracht. Ideaal om rugpijn te verlichten, sandelhout olie wordt aanbevolen om in te wrijven met zachte cirkelvormige bewegingen, waarbij de druk wordt gehandhaafd terwijl de vingers naar het midden van de rug glijden.

Sandelhout etherische olie voor het haar

Het wordt aanbevolen om een ​​kleine hoeveelheid sandelhout olie aan haar-conditioner toe te voegen of het als haarmasker te gebruiken. Deze procedure versterkt de haarzakjes, gaat goed om met roos, stopt haaruitval en hydrateert de haarpuntjes. Voor  het kammen een paar druppels sandelhout olie op de kam aanbrengen, zorgt voor zijdezacht, gezond en mooi haar.

Sandelhout etherische olie voor het bleken van de huid

Voor een behandeling om de huid van het gezicht te verhelderen en te bleken, meng je gewoon een paar druppels sandelhout olie en amandelolie of jojoba-olie en breng dit mengsel vervolgens op de huid aan, terwijl je het rustig langs de massage-lijnen strijkt.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Flessengrootte

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sandelhout Olie” te beoordelen

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler