Масло чорного тмину

$30.00$170.00

Масло чорного тмину

Бренд: Нефертіті  натуральні масла і трави
Доставка: розраховується при оформленні замовлення
Країна походження: Південно-Західна Азія і Середземномор’ї.
Ботанічна назва: Чорнушка (лат. Nigēlla satīva)
Сімейство: Жовтецеві
INCI: Масло насіння Nigella Sativa (чорний кмин)
Інші назви: Nigella Sativa Oil, black seed, Чорнушка, мацок, нигелла, римський коріандр; ніелле (фр., нім.), мелансіон (грец.), шоніз, сіах дана (перс.), кетзач, кет’яч (хебру), калаунджі
(Хінді, урду), Крішна джірак (sans.), Каліджра (Бенг.), Калаонджі Джиро (гуджраті), ніладжіракіра (тел.) Каліджіра (мар.) Караунджі клунях (Таміл.), Карун Чираг (мал.), « блек
каравей сид »,« хаббатуль-барака »(благословенне насіння) і« хаббл-Сауда », шоніз (араб.)

Використовувані компоненти: насіння
Метод екстракції: холодний віджим
Запах: Характерний запах масла обумовлений вмістом речовини – карвона
Зовнішній вигляд: Блідо-жовтий до бурштиновому
Фізичний стан: рідина
Натуральний: Так
Однорідний: 100%
Сертифікати: ISO, ГОСТ Р

Need Help? Contact Us via WhatsApp
125ml
$30.00
200 ml
$40.00
300 ml
$50.00
500 ml
$80.00
1000 ml
$130.00
1000 ml + 200 ml
$170.00

Немає в наявності

Очистити
Артикул: Невідомо Категорії: ,

Безкоштовна доставка по всьому світу для замовлень понад 250 доларів США

  • 30-денна гарантія повернення грошей
  • Замовте до 14:30 для відправки в той же день
Гарантований безпечний замовлення

Опис

Натуральне масло Чорного Тмину: переваги

Масло чорного тмину – найпотужніший іммуномодулятор. Склад масла чорного тмину вражає, в ньому містяться вітаміни А, В, С, Е, а також кальцій, фосфор, цинк, залізо, магній, марганець, флавоноїди, ефірні олії, незамінні амінокислоти омега-3, 6,9. Одним з найважливіших його властивостей є здатність боротися з онкологічними захворюваннями, так як уповільнює проліферацію (тобто розмноження) ракових клітин. Натуральне масло чорного тмину також застосовується при таких захворюваннях як: гепатит, цироз, захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки; ревматизм; скелетно-м’язові захворювання; серцево-судинні патології, захворювання нирок і сечового міхура, бронхіт, бронхіальна астма, простудні захворювання, гайморит, алергії  будь-якого типу. Також воно значно покращує травлення і перистальтику кишечника. Крім цього, це масло володіє антибактеріальними, протигрибковими та противірусними властивостями, допомагає лікувати шкірні захворювання.

Масло чорного тмину для лікування діабету

Це масло показано при діабеті I і II типу, оскільки регулює рівень цукру в крові. До того ж масло чорного тмину містить потужні антиоксиданти, які роблять позитивний вплив на загальний стан здоров’я діабетиків

Масло чорного тмину: користь для здоров’я

Натуральне масло чорного тмину є найсильнішим природним засобом для зниження рівня холестерину в крові. Воно підсилює чоловічу сексуальну функцію, застосовується при проблемах із зачаттям і запобігає дисфункцію передміхурової залози. Це масло має можливість дробити камені в нирках і м’яко виводити пісок з сечового міхура. Масло чорного тмину також відновлює імунну систему і застосовується при таких захворюваннях як: синусит, сухий кашель, астма, астматичний бронхіт, застуда, тонзиліт і т. Д. Особливо показано людям з підвищеним артеріальним тиском

Натуральне масло чорного тмину як природний антиоксидант

Численні наукові дослідження довели здатність натурального масла чорного тмину повністю очистити організм від шкідливих речовин, що залишилися в організмі після процесу травлення, а також захистити від несприятливого впливу навколишнього середовища. Вплив цього продукту холодного віджиму досягається за рахунок збільшення числа клітин Т- кілерів (NKT). Вчені порівнюють силу дії масла чорного тмину з 5 найсильнішими антибіотиками, але на відміну від антибіотиків, воно не має побічних ефектів на організм в цілому.

Масло чорного тмину для шкіри

Натуральне масло чорного тмину відмінно справляється з екземою, псоріазом, нейродермітом, різними шкірними захворюваннями, грибковими інфекціями і будь-яким типом алергії. Ефективно бореться з акне. Потужний ранозагоювальний засіб. Воно також збагачує шкіру натуральними живильними речовинами і вітамінами.

Масло чорного тмину при псоріазі

Псоріаз – це первинне захворювання шкіри, викликане аномальною реакцією імунної системи. Натуральне масло чорного тмину регулює активність імунних клітин, і підсилює здатність організму знижувати аномальну проліферацію клітин шкіри.

Протипоказання: уникати внутрішнє використання під час вагітності; не рекомендується для пацієнтів з імплантованими внутрішніми органами.

Натуральне масло чорного тмину для волосся

Масло чорного тмину стало справжнім хітом в догляді за волоссям. Його застосування сприяє швидкому росту волосся і зміцненню волосяних фолікул. Після регулярного використання волосся перестане випадати, а додатковою перевагою стане усунення свербіння шкіри голови і відсутність лупи

Додаткова інформація

ВагаНевідомо
Bottle Size

, , , , ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Show reviews in all languages (3)

Будьте першим, хто залишив відгук “Масло чорного тмину”“

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler