Apelsinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

Citrus sinensis L. Ką manote apie mėgavimąsi  saulėtu “rojaus obuolių” aromatu? Būtent taip senaisiais laikais buvo vadinamas mūsų mėgstamas gaivus ir saldus apelsino vaisius. Eterinis apelsinų aliejus išgarsėjęs depresiją šalinančiomis savybėmis ir teigiamu poveikiu žmogaus nervų sistemai. Gerai žinomas kaip afrodiziakas. Naudojamas masažinių aliejų mišiniuose.

Aiškus

Not Available Online

Kategorija:

Aprašymas

Aprašymas

Masažinis aliejus

Apelsinų aliejus naudojamas kaip vienas iš masažinių mišinių ingridientų. Jo aromato dėka kūną ir sielą užpildo šviesus ir nepakartojamas palaimos jausmas. Rekomenduojamas gydomajam masažui kompleksiniame neuralgijos, antsvorio, celiulito ir miozito (skeleto raumenų uždegimas), gydyme.

Aromaterapija

Apelsinų aliejus itin dažnai naudojamas aromaterapijos seansų metu ir puikiausiai dera praktiškai su visais kitais masažiniais aliejais. Itin aukštas limoneno (90%) koeficientas užtikrina ypač stiprų ir ilgalaikį aromatą naudojant apelsinų aliejų saunoje, pirtyje, kvapų lempose ir parfumerijos industrijoje.

Antioksidantas ir anticeliulitinė priemonė

Apelsinų aliejus pripažintas vienu iš efektyviausių anticeliulitinių preparatų su ryškiai išskiriamu greitalaikiu efektu. Reguliarus šio aliejaus naudojimas didina odos elastingumą ir skatina natūralų toksinų pasišalinimą iš žmogaus organizmo. Mažina patinimą susiformuojantį dėl hormonų balanso sutrikimų.

Panaudojimas kosmetikoje ir parfumerijoje

Eterinis apelsinų aliejus yra labai plačiai naudojamas kosmetikos pramonėje. Šiuo aliejumi praturtinami: tonizuojantys kremai skirti veido ir kūno priežiūrai; šampūnai; losjonai; masažiniai kremai ir taip pat aliejų mišiniai masažui. Apelsinų aliejus taip pat populiarus kosmetikos pramonėje bei valymo ir oro gaivinimo priemonių gamyboje.

Dėmesio!

Eteriniai aliejai nerekomenduojami nėštumo laikotarpiu.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

125ml, 250 ml, 50 ml