Citrinų eterinis aliejus

$31.00$98.00

Citrinų aliejus gerai žinomas kaip vienas iš veiksmingiausių natūralių antioksidantų, pasižymintis gebėjimu pašalinti toksinus iš viso žmogaus kūno imtinai. Efektyviai naudojamas visose aromaterapijos sferose. Stimuliuoja limfodrenažą, malšina troškulį, sugrąžina prarastas kūno jėgas ir jaunina organizmą. Šis aliejus naudojamas riebios odos priežiūrai.

Aiškus

Not Available Online

Kategorija:

Aprašymas

Aprašymas

Naudingosios savybės

Po daugelių atliktų tyrimų buvo nustatyta, kad citrinų aliejus yra vienas iš stipriausių natūralių antimikrobinių preparatų. Eterinis citrinų aliejus gana dažnai patariama naudoti kompleksiniame infekcinių ligų gydyme. Jis rekomenduojamas burnos ertmės skalavimui , ypatingai efektyvus gydant chalitozę (nemalonus burnos kvapas). Greičiausias ir efektyviausias terapijos būdas naudojant citrinų aliejų gariniu pavidalu, tai yra juo kvėpuojant. Vieni tinkamiausių inhaliacijų būdų būtų: garų lempos, karštos ar šaltos inhaliacijos, ar tiesiog indas su karštu vandeniu į kurį įlašinta keletas lašų eterinio citrinų aliejaus. Šis būdas stimuliuoja medžiagų apykaitą ir gerina virškinimą. Citrinžolių aliejus greitai ir efektyviai malšina troškulį.

Aromaterapija

Aromaterapijoje eterinį citrinžolių aliejų rekomenduojama naudoti šiais būdais: pirtis, sauna, inhaliatoriai, bei aromalempos (kvapų lempos). Tereikia keletą lašų šio aliejaus įlašinti į pasirinktą priemonę ar patalpą ir ugnies, garų, ar elektrinių preparatų veikiamos citrinų aliejaus molekulės pasklinda ore, veikdamos visą žmogaus organizmą. Citrinų aliejaus panaudojimas aromaterapijos seanso metu stiprina periferinę nervų sistemą, kas savo ruožtu suaktyvina medžiagų apykaitą bei degina riebalus. Šios savybės padeda atsikratyti anstvorio ir naudojamaos daugelyje dietinių programų.

Odos priežiūra

Citrinų aliejus taip pat gerai žinomas kaip puiki priemonė riebios ir probleminės odos priežiūrai. Naudojamas daugelio kosmetinių priemonių, skirtų riebios ir probleminės odos priežiūrai gamyboje. Šis aliejus pasižymi antiseptinėmis, balinančiomis ir valančiomis savybėmis. Namų sąlygomis galima pasigaminti puikų valomąjį citrinų vandenį riebios odos priežiūrai: tereikia keletu lašų citrinų aliejaus praturtinti norimą kiekį distiliuoto vandens.

Kitas panaudojimas

Citrinų aliejų taip apt galima panaudoti burnos skalavimui, beje toks skalavimo skystis efektyviai balina dantis ir šalina dantų apnašas. Citrinų aliejumi galima praturtinti skalbinių skalavimui skirtas priemones. Dar šis aliejus naudojamas daugelio anticeliulitinių preparatų gamyboje.

Masažinis aliejus

Citrinų aliejus naudojamas kaip vienas iš masažinių aliejų sudedamųjų dalių.

Dėmesio!

Eteriniai aliejai nerekomenduojami nėštumo laikotarpiu.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

125ml, 250 ml, 50 ml