Akcija!
 

Jojoba aliejus

$36.00$45.00

Jojoba aliejus

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Pietvakarinė Šiaurės Amerika
Botaninis pavadinimas: Kininė simondsija (lot. Simmondsia chinensis)
Šeima: Simondsijiniai
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Kiti pavadinimai: ožkos riešutas, elnio riešutas, kiaulės riešutėlis, laukinis riešutas, kavos uoga, pilkojo krūmo riešutas, tribriaunė pupa, ir t.t..
Naudojamos dalys: vaisius- tribriaunė pupelė
Išgavimo metodas: šaltas spaudimas
Kvapas: bekvapis
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Aiškus
Kategorija:

Aprašymas

Jojoba aliejaus privalumai

Jojoba aliejaus (Simmondsia chinensis L.) sudėtyje yra unikalus biologinių ir mineralinių komponentų kompleksas. Visi šie komponentai būtini gražios, sveikos ir jaunos odos priežiūrai ir palaikymui. Jojoba aliejus tobulai saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir sulėtina odos senėjimo procesus.

Kaip tai veikia

Su amžiumi, kolageno sintezė žmogaus odoje susilpnėja, fibroblastų aktyvumas sumažėja, oda suglemba ir pradeda atsirasti raukšlių. Dėl kolageno trūkumo oda praranda savo tvirtumą ir elastingumą, sumažėja odos tonusas. Kolageno sintezės procesas suaktyvinamas  didelio kiekio baltymų, įeinančių į jojobą aliejaus sudėtį dėka. Šie procesai turi tiesioginį poveikį odos stangrumo ir elastingumo palaikymui. Mokslininkai įrodė, kad simondsijų aliejus, skirtingai nei kiti kosmetiniai aliejai turi didžiausią pralaidumą į gilesnius odos sluoksnius. Dėl šių savybių, mokslininkai pavadino jojoba (Simondsijų) aliejų  “skystu vašku”.  Jojoba aliejaus poveikis paaiškinamas sustiprintu odos ląstelių regeneracijos procesu, kas iš tikro ženkliai sumažina odos senėjimo procesą. Reguliariai naudojant jojobą aliejų odos priežiūrai, sulėtėja raukšlių formavimosi procesas, ir nyksta jau susiformavusios mimikos ir amžiaus raukšlės, skaistėja ir jaunėja oda.

Apsauga nuo saulės

Be visų grožio palaikymo savybių jojoba aliejus dar pasižymi apsauginiu faktoriumi, tai vadinamasis ketvirtasis apsaugos nuo žalingų saulės spindulių faktorius, kuris optimizuoja vitamino D pasisavinimą ir dalinai saugo nuo žalingojo saulės spindulių poveikio.

Rekomenduojama

Savo tobulai subalansuotos kompozicijos dėka jojoba aliejus puikiai tinka visų tipų odai ir visų amžiaus grupių vartotojams. Jojoba aliejus niekada neužkemša odos porų, kas leidžia odai kvėpuoti. Jojoba aliejus  nepalieka riebalų pėdsakų ant odos ir susigeria į giliuosius odos sluoksnius. Saugo odą nuo įvairių pažeidimų, padeda naikinti strijas ir negilius randus.

Jojoba aliejus plaukų priežiūrai

Jojoba aliejaus naudojimas plaukų priežiūrai užtikrina sveiką ir gražią plaukų išvaizdą ir stabdo plaukų galiukų šakojimąsi.

Jojoba aliejaus panaudojimas kosmetinėse priemonėse

Ypatingai rekomenduojama simondsijų aliejumi praturtinti visus grožio procedūroms naudojamus produktus veidui, kūnui ir plaukams. Jojoba aliejus ramina sudirgusią po skutimosi odą. Juo praturtinami losjonai, kremai, balzamai ir šampūnai ir tai padidina šių kosmetinių priemonių veiksmingumą.

Masažinis aliejus

Tinkamiausia bazė masažinio aliejaus mišiniui. Jojoba aliejus gali būti naudojamas neskiestas arba mišinyje su kitais natūraliais aliejais.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Flaschengröße

200 ml, 300ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jojoba aliejus”