Aanbieding!

Jojoba olie

$29.50$104.00

-35%

Merk: Nefertiti for natural oils and herbs
Land van herkomst: Egypte, Zuid-Amerika
Botanische naam: Simmondsia Chinensis
Familienaam: Simmondsiaceae
INCI: Simmondsia Chinensis Zaadolie
Andere namen: geitennoot, hertennoot, pignut, wilde hazelaar, kinine-noot, koffiebes, grijze kiststruik
Gebruikte delen: noten
Extractiemethode: koudgeperst
Geur: geurloos
Uiterlijk: zonnig geel
Fysische toestand: vloeibaar, wasachtig
Natuurlijk: ja
Zuiverheid: 100% puur
Certificaten: ISO, COA & MSDS
Verzending: berekend bij het afrekenen

Hulp nodig? Neem contact met ons op via WhatsApp
125 ml
$29.50

Uitverkocht

200 ml
$30.50

10 op voorraad

300 ml
$39.00

13 op voorraad

500 ml
$58.50

15 op voorraad

1000 ml
$104.00

16 op voorraad

Wissen
Hurry Up!
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
  • Delivery worldwide (from 5 to 8 Days)
Guaranteed Safe Checkout

Beschrijving

Gunstige eigenschappen van Jojoba Olie

Koudgeperste jojoba olie (Simmondsia Chinensis) bevat veel biologische en minerale stoffen die nodig zijn voor een goed verzorgde huid en haar. Natuurlijke jojoba olie gaat de schadelijke effecten van het milieu tegen en helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen. Het wordt perfect en diep door de huid opgenomen, het hydrateert, voedt en beschermt de huid van gezicht en lichaam. Het bevat een hoge concentratie aan vitamine A en E, dit maakt jojoba olie tot een uitstekende antioxidant die het proces van celregeneratie stimuleert en zo de jeugdigheid van de huid behoudt.

Jojoba olie voor de huid

Met het ouder worden neemt de hoeveelheid collageenvezels in de menselijke huid af, de huidskleur kan vervalen en de huid verliest geleidelijk zijn elasticiteit en stevigheid. Met de enorme hoeveelheid proteïnen die de sterkte en elasticiteit van bindweefsel beïnvloeden, herstelt koudgeperste jojoba olie het natuurlijke proces van collageenproductie. Over het algemeen hydrateert en voedt het de huid goed, inclusief de huid van de oogleden. Het verbetert en egaliseert ook de teint, waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Jojoba olie kan irritatie verminderen na het scheren of harsen en kalmeert droge, gesprongen lippen. Jojoba olie helpt striae te voorkomen en helpt cellulitis snel te elimineren, waardoor de huid elastischer en strakker wordt.

Natuurlijke Jojoba Olie tegen rimpels

Wetenschappers hebben bewezen dat natuurlijke jojoba olie, in tegenstelling tot andere cosmetische oliën, de hoogste permeabiliteit heeft tot in de diepere huidlagen. Vanwege deze eigenschappen wordt jojoba olie ook wel “vloeibare was” genoemd. De structurele kenmerken van jojoba olie beïnvloeden het metabolisme, verhogen regeneratie van huidcellen en vertragen daardoor het verouderingsproces van de huid. Bij regelmatig gebruik verzacht jojoba olie ouderdoms- en expressielijntjes en voorkomt het de vorming van nieuwe rimpels.

Jojoba olie en SPF-factor

Jojoba olie biedt natuurlijke bescherming tegen ultraviolette straling. Deze olie heeft een natuurlijke afweer (factor 4), het optimaliseert de opname van vitamine D en beschermt de huid tegen schadelijke stralen, terwijl het zorgt voor een gelijkmatige en mooie bruine kleur.

Jojoba olie tegen acne

Jojoba heeft antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling is natuurlijke jojoba olie geschikt voor elk huidtype en wordt aanbevolen voor alle leeftijden. Natuurlijke jojoba olie verstopt de poriën van de huid niet, waardoor ze kunnen ademen en de olie laat geen vettig laagje achter, dit voorkomt de ophoping van natuurlijk talg in de poriën, daarom verlicht het met succes acne.

Natuurlijke jojoba olie voor massage

Jojoba olie is gecategoriseerd als de zachtste en meest natuurlijke massageolie. Het voedt de huid diep en zorgt voor haar elasticiteit. Je huid voelt direct zacht, glad en stevig aan.

Jojoba olie voor haarverzorging

Gebruik natuurlijke jojoba olie als haarmasker om broos en beschadigd haar te hydrateren, verzachten en voeden. Droog en dof haar krijgt weer elasticiteit, zachtheid en een gezonde glans, en haarpunten krijgen geen kans meer om te splijten. Jojoba olie is ideaal bij vet haar, omdat het vetmetabolisme normaliseert en helpt deze onder controle te houden. Natuurlijke jojoba olie is ook bacteriedodend en verzacht irritaties van de hoofdhuid. Jojoba olie geeft een mooie uitstraling aan het haar, maakt het sterk, elastisch, glanzend.

Jojoba olie kan in onverdunde vorm gebruikt worden en toegevoegd aan alle cosmetica voor gezicht, lichaam en haar (crème, lotion, shampoo), dit verhoogt de activiteit van cosmetica.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Flessengrootte

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (2)

Wees de eerste om “Jojoba olie” te beoordelen

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler