масло мірри

$40.00$130.00

Олія мирри
Ботанічна назва: Ми́рра Commiphora Myrrha
Родина: Бурзерові (Burseraceae)
Спосіб виробництва: Парова дистиляція
Частина рослини: смола
Склад: чиста ароматична олія
Бренд:Nefertiti For Natural Oils & Herbs
Країна походження: Близький Схід
Доставка: Розрахунок при оформленні замовлення

Need Help? Contact Us via WhatsApp
50 ml
$40.00
125ml
$80.00
250 ml
$130.00
Очистити
Артикул: Невідомо Категорія:
  • 30-денна гарантія повернення грошей
  • Замовте до 14:30 для відправки в той же день
Гарантований безпечний замовлення

Опис

Олія мирри

Мирра вирощується в східних регіонах Африки. Олія мирри отримується шляхом перегонки з водяною парою із смоли дерева мирри. Смола виходить шляхом обрізки кори дерева. Олія мирри має здатність захищати від грибкового ураження, тому ще стародавні єгиптяни використовували її при бальзамуванні.

Миррова олія як ліки

Олія мирри – гарний засіб для загоєння ран. Її антисептичні та протизапальні властивості захищають від шкірних інфекцій. Олія мирри працює як антисептичний щит проти бактерій. Її застосовують для екзем, таким чином запобігаючи подальшим  інфекціям і роздратуванню, забезпечуючи цим швидкий процес загоєння. Зменшує набряклість і знімає біль при ударах і розтягненнях. Олія мирри вважається одним з найсильніших природних знеболюючих. Її антибактеріальний ефект допомагає навіть при лихоманці.

Олія мирри в ароматерапії

Використання олії мирри в аромалампі допомагає зміцнити імунну систему. Їі аромат розкривається і зменшує стрес, це відмінна олія для зняття емоційної травми.

Миррова олія для парфумерії

Її теплий янтарно подібний аромат є популярним ароматом для парфумерної промисловості при розробці різних композицій ароматів.

Олія мирри для косметичної продукції

Завдяки своїм омолоджуючим та зміцнюючим  властивостям, олія мирри є популярною олією при виробництві антивікових продуктів для косметичної промисловості. Як ефективний антиоксидант, олія мирри захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.Її відносно високий вміст фураноідов утворює захисний екран від ультрафіолетового випромінювання і, таким чином, діє як сонцезахисний крем.

Миррова олія для гігієни порожнини рота

При регулярному використанні в якості засобу для полоскання рота олія мирри допомагає захистити рот завдяки протибактеріальним властивостям, які єфективні від  гінгівіту. Крім того, це ідеальний засіб від неприємного запаху з рота

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

, ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler