масло пачулі

$40.00$130.00

масло пачулі

Ботанічна назва: Pogostemon Cablin
Синоніми: Пачули
Аромат: насичений квітковий
Частина рослини: квіти
Інгредієнти: коричнева альдегід, азулен, сесквітерпени, бензальдегід, пачулі Камфер, пачулі піридин, эвгенол і ін.
Якість: 100% ефірне масло

Need Help? Contact Us via WhatsApp
250 ml
$130.00
125ml
$80.00
50 ml
$40.00
Очистити
Артикул: Невідомо Категорія:

Безкоштовна доставка по всьому світу для замовлень понад 250 доларів США

  • 30-денна гарантія повернення грошей
  • Замовте до 14:30 для відправки в той же день
Гарантований безпечний замовлення

Опис

масло пачулі

Ефірна олія пачулі витягується парової дистиляцією з сухих квіток пачулі. Місцем походження Пачули є Малайзія, але в даний час його можна знайти в багатьох тропічних регіонах.

Масло пачулі як ліки

Це масло відмінно підходить для лікування різних проблем зі шкірою. Його протизапальну і антисептичну дію допомагає при лікуванні прищів, екземи, а також має антисептичні властивості для грибкової інфекції.

При головних болях втирання масла пачулі в лоб допомагає зменшити їх.

Масло пачулі в ароматерапії

Що використовується в аромалампу або дифузорі, ефірну олію знімає симптоми застуди. Його аромат заспокоює нервову систему, зменшує стрес і занепокоєння. Крім того, масло є афродизіаком.

Масло пачулі для догляду за шкірою

У косметичній промисловості масло пачулі відоме своїми властивостями по догляду за шкірою. Регулярне застосування захищає шкіру від зморшок і робить її пружною. Це надає кремам з добавкою масла пачулі, чудову функцію антивікових засобів. Для потрісканої шкіри, а також для невеликих ран регенеруючу дію масла забезпечує швидке загоєння. Також масло пачулі переробляється в мазі проти грибка шкіри. У разі нейродерміту рекомендується сироваткова ванна з додаванням олії пачулі.

Масло пачулі для гігієни порожнини рота

Протизапальне, антисептичне  масло допомагає при запаленні зубів і грибкової інфекції в роті.

Масло пачулі в парфумерії

У парфумерної промисловості масло дуже популярно через його стійкий аромат. Воно також використовується у виробництві ароматів засобів для прання та кімнатних аерозолів.

Додаткова інформація

ВагаНевідомо
Bottle Size

, ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler