Розпродаж!

Масло герані

$40.00$260.00

-35%

Ботанічна назва: Журавець або герань (Geranium)
Родина: геранієві (Geraniaceae)
Спосіб виробництва: Парова дистиляція
Частина рослини: квіти
Склад: чиста ароматичнна олія
Бренд: Nefertiti For Natural Oils & Herbs
Країна походження: Близький Схід
Доставка: Розрахунок при оформленні замовлення

Потрібна допомога? Зв’яжіться з нами через WhatsApp
50 ml
$40.00
125ml
$80.00
250 ml
$130.00
1000 ml
$260.00
Очистити
Hurry Up!
Артикул: Невідомо Категорія:
  • Закажите до 14:30 для отправки в тот же день
  • Доставка по всему миру (от 5 до 8 дней)
Guaranteed Safe Checkout

Опис

Олія герані

Походження герані (пеларгонії) має початок від північної частини Південної Африки, рослина вирощується виключно для видобутку ефірної олії. Вона не ставить високі умови для землі або клімату. Області вирощування рослини – Ізраїль, Китай, Єгипет і острів Реюньйон.

Цінність олії герані 

Рослина герані (Pelargoni odorantissimi) використовувалася ще єгиптянами з давніх часів для створення красивої, сяючої шкіри. Через її різноманітну  кількість  компонентів, що сприяють зміцненню здоров’я, в наш час вона часто використовується для ароматерапії.

Олія герані в медицині

Олія герані чудово підходить для боротьби із запаленням і прищами. Вона нетоксична і підходить для розведення базовою олією для чутливої ​​шкіри. Її антисептична та антибактеріальна дія допомагає при загоєнні ран. Вона використовується для поліпшення фізичного і психічного здоров’я. Ця олія є антидепресантом. Активні речовини олії тонізують м’язи та судини. Застосування для полоскання рота  може захистити від передчасної втрати зубів при регулярному використанні

Олія герані може запобігти розвитку бактерій, що викликають захворювання носових пазух і носоглотки, оскільки вона містить компоненти, що мають сильні антибактеріальні властивості. При місцевому застосуванні для носових пазух або горла олія надає пом’якшувальну дію і зменшує біль..

Олія герані в ароматерапії

Розкритий аромат олії герані в аромалампі, покращує настрій, знімає втому і занепокоєння, має заспокійливий ефект. Допомагає відновити енергію після нервового виснаження.

Олія герані в косметиці

Ефірна олія герані здатна регулювати вироблення шкірного жиру. Вона стимулює вироблення шкірного сала на сухій шкірі і зменшує її на жирній шкірі. Таким чином, це використовується багатьма виробниками косметики для живильного ефекту, у виробництві кремів для догляду за шкірою і засобів для зняття макіяжу. При надмірній пігментації шкіри регулярне використання олії герані допомагає мінімізувати її.

Олія герані як засіб від комах

Використання гераниєвої олії також може бути корисним для людини завдяки її запаху гераниола, який використовує рослина як засіб від комах. Комарі, а також кліщі ненавидять цей запах.

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

, , , ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler