Масло гвоздики

$35.00$110.00

Ботанічна назва: Сізігіум ароматний (Syzygium Aromaticum)
Родина: Міртові (Myrtaceae)
Спосіб виробництва: Парова дистиляція
Частина рослини: Сушені бутони квітів
Склад: чиста ароматна олія
Бренд: Nefertiti For Natural Oils & Herbs
Країна походження: Близький Схід
Доставка: Розрахунок при оформленні замовлення

Потрібна допомога? Зв’яжіться з нами через WhatsApp
50 ml
$35.00
125ml
$70.00
250 ml
$110.00
Очистити
Hurry Up!
Артикул: Невідомо Категорія:
  • Закажите до 14:30 для отправки в тот же день
  • Доставка по всему миру (от 5 до 8 дней)
Guaranteed Safe Checkout

Опис

Гвоздичне дерево (Syzygium aromaticum або Eugenia caryophyllata) дає дуже ароматні квіти для використання в різних сферах промисловості.

Олія гвоздики вироблена з висушених квіткових бутонів.

Назва квіткових бутонів дослівно перекладається як “пряні нігті” і походить від форми, що нагадує їх.

Олія гвоздики в медицині

Квіти гвоздики мають надзвичайно сильну зігріваючу дію. Це одна з «гарячих» олій. Її слід розбавляти і використовувати тільки в невеликих дозах.

Олія гвоздики має знеболюючу дію і часто використовується для дітей при прорізах зубів. Також має антисептичний ефект. Олія гвоздики ще в середні століття використовувалася римлянами та греками для полегшення зубного болю і боротьби з неприємним запахом з рота. В китайській медицині олія давно використовується для вирішення аналогічних проблем. На сьогоднішній день доведено вплив олії квіток гвоздики на  підтримання гігієни порожнини рота. Вона все частіше зустрічається в рідини для полоскання рота. Інфекції глотки нейтралізуються шляхом регулярного полоскання гвоздикою. Вона перешкоджає утворенню мікробів завдяки своєму противірусному  ефекту. Крім того, олія має знеболюючу властивість. За більшість її позитивних ефектів відповідає евгенол.

Квіткова олія гвоздики в ароматерапії

Олія гвоздики, що застосовується в аромалампі або дифузорі, допомагає при нестачі концентрації  та розумовій напрузі. Олія гвоздики проявляє оздоровчий і афродізіакальний ефекти.

Аромат олії додає енергії і впевненість у собі.

Квіткова олія гвоздики для догляду за шкірою

Олія має сильну зігріваючу функцію. Щоб уникнути роздратування шкіри, її слід використовувати тільки в розведеному вигляді. Її антисептична дія допомагає проти бородавок, зменшує зморшки, в’ялість шкіри та допомагає лікувати прищі.

Олія гвоздики в косметичній галузі 

Олія гвоздики часто використовується для виготовлення мила, оскільки її аромат має заспокійливий ефект, а її антисептичні властивості більш ніж корисні.

Олія гвоздики для мануальної терапії

Завдяки своїй спазмолітичній, знеболюючій дії олія користується популярністю у масажистів і терапевтів. Вона має протиревматичні властивості, зменшує набряки і допомагає при лікуванні ревматичних нападів.

Квіткова олія гвоздики як засіб від комах

Ефірна олія гвоздики має антіінсектіцідну дію і використовується для відлякування комах. Аромат декількох крапель з ароматичної лампи, що працює на балконі, розганяє набридливих шкідників.

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

, , ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler