Масло лаванди 

$40.00$130.00

Ботанічна назва: лаванда (Lavandula Angustifolia)
Родина: Глухокропивові (Lamiaceae)
Спосіб виробництва: Парова дистиляція
Частина рослини: стебла та квіти
Інгредієнти: чиста ароматична олія
Бренд: Nefertiti For Natural Oils & Herbs
Країна походження: Близький Схід
Доставка: Розрахунок при оформленні замовлення

Потрібна допомога? Зв’яжіться з нами через WhatsApp
50 ml
$40.00
125ml
$80.00
250 ml
$130.00
Очистити
Hurry Up!
Артикул: Невідомо Категорія:
  • Закажите до 14:30 для отправки в тот же день
  • Доставка по всему миру (от 5 до 8 дней)
Guaranteed Safe Checkout

Опис

Для виготовлення олії лаванди використовують лаванду справжню та лаванду вузьколисту. Фактичне місце походження – Персія. Рослина потрапила до Франції через Канарські острови. Лаванда належить до ясноткових і має лікувальний ефект завдяки своїм седативним компонентам. За допомогою процесу парової дистиляції олія лаванди виробляється з її стебел і квітів. Щоб досягти максимально можливого вмісту активних компонентів в олії, збір врожаю починають рано вранці. Крім того, рекомендується почати процес виробництва, як тільки квіти висохнуть.

Лавандова олія в ароматерапії

Лавандова олія має заспокійливу, спазмолітичну, антисептичну дію. Знімає стрес і нервозність. Використання в аромалампі або в дифузорі допомагає при проблемах зі сном. Нанесення на подушку декількох крапель лавандової олії призводить до спокійного і комфортного сну.

Лавандова олія як ліки

Через її сильну антисептичну функцію, олія використовується для зняття різних запалень. Може бути використана для лікування сонячних опіків, укусів комах, прищів, абсцесів і швидкого загоєння ран. З грибком стопи також можна боротися, завдяки протівогрібковиму ефекту олії лаванди.

Лавандова олія в косметиці

Лавандова олія часто використовується в якості добавки до ванн для отримання розслабляючого відчуття. Всього кілька крапель лавандової олії, змішаних з водою у ванні, забезпечують розслаблююче, заспокійливе почуття від купання. Цілющі властивості олії лаванди корисні при приготуванні мазей і кремів, які використовуються для лікування подразнення шкіри.

Лавандова олія для мануальної терапії

Лавандову олію використовують мануальні терапевти для полегшення м’язового болю, а також м’язової напруги. Його заспокійливий ефект при ароматерапії і зовнішньому застосуванні, як масажного масла, забезпечує розслаблення.

Лавандова олія для парфумерії

М’який, ностальгічний і квітковий аромат лавандової олії є популярним ароматом для використання в парфумерної промисловості.

Лавандова олія в домашньому господарстві

лавандову олію можна використовувати як кімнатний спрей для освіження повітря, а також вона є популярним інгредієнтом миючих засобів. Додавання олії лаванди в діфуззор додасть освіжаючий аромат Вашій кімнаті

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Bottle Size

, , ,

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler