Akcija!

Vynuogių kauliukų aliejus

$27.00$40.00

-20%

Vynuogių kauliukų aliejus.

Gamintojas: Nefertiti natūralūs aliejai ir vaistažolės
Pristatymo kaina: apskaičiuojama atsiskaitant už pirkinius
Kilmės šalis: Italija, Prancūzija, Ispanija, Rusija
Botaninis pavadinimas: vynuogė Vitis vinifera L.
Šeima: vynmedinių
INCI: Vitis Vinifera (Grape seed) oil
Kiti pavadinimai: Muscat, Vitis vinifera ,Vitis Vinefera (Grape) Seed Extract,Asma, Auzum, Domestic Grape, European Grape, Grape, Grape Vine, I’Nab, P’U T’Ao, P’U T’Ao Chiu, Raisin, Roseinekaerne, Tray, Vid, Vigne, Vine, Vite.
Naudojamos dalys: vynuogių kauliukai
Išgavimo metodas: garinė distiliacija
Kvapas: Silpnai saldus kvapas
Spalva: šviesi geltona
Fizinė būklė: skystis
Natūralus: Taip
Grynumas: 100%
ISO sertifikatas: sertifikuota

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis per „WhatsApp“
125 ml
$30.00 $27.00
200 ml
$40.00 $32.00
300 ml
$50.00 $40.00
Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Free worldwide shipping on all orders over $250

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Aprašymas

Naudingosios savybės

Vynuogių kauliukų aliejus vadinamas vienu is svarbiausių kosmetinių priemonių ingridientų, padedančių palaikyti drėgmės balansą odoje. Šio aliejaus sudėtyje linolio rūgšties randama daugiau nei kituose natūraliuose augaliniuose aliejuose. Vynuogių kauliukų aliejus taip pat rekomenduojamas naudoti kaip natūrali skutimosi priemonė.

Odos priežiūra

Vynuogių kauliukų aliejus turi natūralių sutraukiančiųjų savybių, kas padeda palaikyti odos stangrumą ir tonusą. Vynuogių kauliukų aliejaus sudėtyje esanti linolio rūgštis padeda kovoti su tokiomis odos ligomis kaip: aknė (spuogai), dermatitas, ir egzema. Vynuogių kauliukų aliejus ramina sudirgusią odą ir ją maitina. Turi puikią savybę  lengvai susigerti. Dažnai naudojamas kompleksinėje pigmentinių dėmių, mimikos raukšlių ir strijų naikinimo terapijoje. Daugelis žmonių naudoja vynuogių sėklų aliejų viso kūno odos priežiūrai būtent dėl šio aliejaus minkštinančių savybių. Vynuogių sėklų aliejus įeina į  daugelio kosmetikos produktų sudėtį, tokių kaip:  balzamai, kremai veido odos priežiūrai, drėkinantys kremai riebiai odai, losjonai, ir aliejų mišiniai sveikam įdegiui. Šis aliejus  taip pat populiarus ir preparatuose, skirtuose plaukų priežiūrai. Vynuogių sėklų aliejus efektyviai  lygina veido mimikos ir amžiaus raukšles, tuo tarpu maitindamas ir drėkinandamas veido ir kaklo odą. Šis aliejus skatina odos elastingumą, kas padeda sulėtinti odos senėjimo procesą ir ženkliai sumažinti amžiaus raukšlių ant veido, kaklo ir dekolte.

Antioksidantas

Vynuogių kauliukų sudėtyje esantys flavonoidai – oligomerik procyanidin yra pripažinti neįtikėtinai stipriu antioksidantu. Manoma kad šio antioksidanto poveikis stipresnis nei vitaminų C ir E poveikis žmogaus organizmui. Šis unikalus junginys gali apsaugoti nuo ląstelių ir audinių pažeidimo, kurį paprastai sukelia laisvieji radikalai. Savo antioksidacinių savybių dėka vynuogių sėklų aliejus pajėgus sulėtinti odos senėjimo procesą ir sumažinti laisvųjų radikalų poveikį organizmui.

Gydomosios vynuogių kauliukų aliejaus savybės

Vynuogių kauliukų aliejus naudojamas pažeistų kraujo kapiliarų ir kraujagyslių kompleksiniame gydyme. Turi įtakos geresnei kraujo cirkuliacijai užtikrinti ir naudojamas venų varikozės ir hemorojaus gydymui palengvinti.

Papildoma informacija

SvorisN/A
Flaschengröße

, ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Vynuogių kauliukų aliejus”

 

NEED TO ORDER IN BULK?

For bulk orders of gallons, drums and more, please fill out the form in wholesale page and we will contact you with pricing and shipping.
(Shipping will vary depending on your location and the size of you bulk order.)

Sale and promotional price is not valid on bulk orders of 55 gallons or more.

Become A Wholesaler